30. juni 2015

Feriedage.

 
Lyden fra Wimbledon er lyden af sommer for mig. Jeg husker den fra jeg var barn og lyden hænger bare sammen med sommerferie. Vejret lover jo også godt så mindstemanden og jeg kom til at købe et badebassin i dag. Det har faren pumpet op og i morgen låner vi en vandslange af en af naboerne.

Aftensmaden er blevet indtaget udenfor i solen hertil aften (pasta til mindstemanden som spejlbilledet i solbrillerne afslører) det er da, hvad sommerferie og sommer is all about, ik'?!


Faren og jeg nød lækker spicy chicken med roasted veggies. Uh, jeg laver altså en lækker spicy chicken. Det er dejlig sommermad som er nem at lave.
Prinsessepigen er hos bedsteveninden - de skal sove i telt eller i hvert fald sove sammen - så her er stille med kun mindstemanden hjemme. Han læser for faren (hans min. 10 sider om dagen som jo også skal skrives på læseloggen, selvom det er ferie) lige nu i skrivende stund og når de er færdige, skal vi se Frost for den er lige kommet på Netflix. Og mon ikke vi må få en is selvom det bare er tirsdag?


6 kommentarer:

 1. Uhm ja, den kylling ser god ud! Kh. Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Den smagte rigtig dejligt, Birgitte:)

   Slet
 2. Åh hvor lyder det bare hyggeligt. Og lækker mad. Håber i nød Frost - og is ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Frost er altid go' synes vi:) Is er ALTID godt;)

   Slet
 3. Jeg forbinder også Winbledon med sommerferie - som barn var det en fast tilbagevendende tradition at se tennis når vi var landet i sommerhus hos mine bedsteforældre. Nu må jeg erkende, at det godt kan gå en anelse hen over hovedet på mig, at turneringen går i gang. Dejlig blog du har i øvrigt. KH Dorte (www.familiefletninger.dk) - PS - Frost storhitter også herhjemme

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Dorthe:) Dejligt du kiggede forbi her:)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...