18. juni 2015

Færdig!


Jeg blev færdig i går. Egentlig havde jeg på ingen måde lyst til bogen skulle slutte. Jeg følte ikke, at jeg var klar til den sluttede - jeg ville gerne vide mere. Bogen handler om Demens, eller det tænker jeg men det er ikke sådan direkte nævnt, og vi følger Maud som fortæller historien.
Jeg har ikke selv som sådan haft Demens eller Alzheimers inde på livet andet end, at mandens tante's mor havde det og hende mødte jeg mange gange. Hun kunne aldrig kende os men hun fortalte i detaljer om sin ungdom i London.  Og det er jo noget der ikke forsvinder med sygdommen. Den ramtes langtidshukommelse.
Bogen er en rigtig god historie og den er fortalt så jeg ikke kunne ligge bogen fra mig. Jeg måtte hele tiden vide, om det lykkes, blev bedre, blev fundet eller hvad det nu lige var, der forgik. Så mangler du en bog til ferien, kan jeg varmt anbefale denne her. Den er rigtig rigtig god og trods emnets tunghed, er bogen let læsning.

4 kommentarer:

 1. Spændende bog, som jeg vil prøve at huske, næste gang jeg vil forkæle mig selv med en bog :-) Lige nu læser jeg Big Little Lies. Jeg tror, den er god - kender du den?

  SvarSlet
  Svar
  1. Har ikke hørt om Big little Lies men den er nu skrevet på min bogliste:) tak for tippet;)

   Slet
 2. Åh den lyder virkelig interessant. Tak for tippet Mette :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak:) Den er virkelig go':)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...