7. juni 2015

Hov så blev det søndag!

Vi havde jo en ekstra fridag i fredags så weekenden har været dejlig lang. Alligevel er søndag her allerede og jeg synes kun lige det har været fredag. Kan du huske jeg skrev i torsdags, at det kun var ungerne og jeg der havde fri fredag. Det viste sig ikke at være rigtigt. Faren havde også fri og heldigvis fandt han ud af det inden, at han gik hjem fra arbejde torsdag. Hvor surt ville det lige have været for ham, at have mødt op på arbejde fredag som den eneste til en låst dør!?!

Nå, men nu faren havde fri så havde vi hele dagen til at forkæle ham. Det gjorde vi også når ikke han klippede hæk (noget han helt selv valgte, at bruge noget af fars dag på) og altså når ungerne var her. For de havde jo legekammerater her så vi så dem ikke meget, kun når de skulle ha' mad, drikke eller is.... Årets første vandkamp fandt også sted i fredags ude på vejen (sorry naboer) med høje hvin og skrig.

Lørdag var vejret også bare dejligt så vi kunne igen, ligesom torsdag og fredag aften, spise udenfor. Det er noget ungerne elsker og det er nu også hyggeligt.

I går aftes sendte vi faren afsted til en gang go karting og han kom stolt hjem med et trofæ for hans anden plads. Han har stillet den ved siden af tv-et i stuen i den tro, at det er der det skal stå.... Det er det ikke men det opdager han nok!

Lækker sommermad...

Vandkamp....
Trofæ der vil blive flyttet.....

2 kommentarer:

  1. Årh hvor et fint trofæ altså. Det kan du da ikke nænne at flytte. Hils ham og sig tillykke :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Skal nok hilse og sige, at du er på hans side ang trofæet. Det bliver nok nødt til at flytte alligevel på et tidspunkt:)

      Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...