10. juni 2015

Onsdag er midt på ugen.

Men det ved du nok godt, ik'? Hvis ikke så kan jeg fortælle dig, at det er det. Altså midt på ugen....
Hvad kan vi så bruge det til?? Det ved jeg ikke, ville bare lige nævne det.
Ligesom jeg bare lige vil nævne, hvor meget vi nyder det dejlige vejr. Hvor er alting nemmere når solen skinner.
Jeg har lige nydt en lækker frokost på terrassen inden jeg skal kigge lidt mere på noget vasketøj....
I går aftes var vi til afslutnings tam tam med prinsessepigens klasse. Deres skønne klasselærer kom også for hende skal de ikke ha' næste år. Boo hoo... Det er vi kede af men hende de skal ha' i stedet skulle også være rigtig go' så det går nok. Men det er da lidt sørgeligt, at deres lærer skal ha' en ny 1 klasse nu.
Nå, men det var en hyggelig aften, hvor vi selv havde mad med til kæmpegrillen. Vi var i en dejlig park i skoven med en kæmpe bakke ungerne kunne trille ned af. Mens vi spiste vandrede 11 dådyr forbi og de var nysgerrige så de stoppede op. Ungerne synes det var sjovt og vi forældre eller nogle af os, okay mig, ville gerne have haft et billede men det nåede jeg desværre ikke. Så I må tro på mig når skriver vi så de her 11 dådyr!
Det var et hyggeligt klassearrangement og det var to trætte og beskidte børn vi havde med hjem. Næste år skal deres klasse overnatte med ulvene i Giveskud. Det fik vi af vide i går og man måtte gerne skrive det i kalenderen for der skulle bruges nogle forældre til at overnatte med ungerne..... Ja, lige den dag kan jeg ikke - jeg har vældig travlt men prinsessepigen glæder sig og synes jeg er en kylling. Det passer hun nu fint, at det ikke er mig der tager med men det behøver vi vel ikke borer i!


2 kommentarer:

  1. Selvfølgelig tror jeg da på, at der var 11 dådyr. Det var jo midt på ugen og et børne-arrangement, så tælle kunne du vel stadig? ;-) Det er simpelthen så ærgerligt, når man skal sige farvel til en afholdt lærer. Det kender jeg alt for godt. Man kan kun håbe, at den næste bliver lige så god. Så det gør vi så. Håber og krydser fingre :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, jeg talt helt sikkert rigtigt;) Tak fordi du krydser fingre:)

      Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...