8. juni 2015

Noget om værelsesombytning.

Vi er kommet til at sige ja til, at ungerne må bytte værelser når de får sommerferie om små 3 uger. Vores hus er ikke stort og prinsessepigen har klart det mindste værelse. Det vil hun gerne ha' byttet ud og det er også ok. Det giver jo lidt anledning til en grundig oprydning også i deres legetøj.
Prinssepigen bliver 10 år om mindre end 2 måneder (man skulle nogen gange tro det er 15 år, med den der tenager opførsel hun til tider har) så det er vel på tide, at hun som den ældste får det store værelse. Nu skriver jeg store....
Det er muligvis temmelig misvisende men det er i hvert fald en anelses større end hendes nuværende værelse. Der er ikke indbyggede skabe på værelserne, kun i vores soveværelse, og prinsessepigen vil rigtig gerne have et skab på sit værelse. Vi har kigget lidt her for de har nemlig skydedøre og det er altså smart, når værelset ikke er så stort.
Værelserne har heller ikke helt standardmål så det der med man selv kan lave efter mål, er altså ret så smart. BareBilligst.dk er fint overskuelig så den side skal vi lige ha' tjekket ordenlig ud.
Nu er vi ikke de store 'gør-det-selv-typer' men vi kan da lidt. Vi vil i hvert fald gøre vores bedste for deres 'nye' værelser bliver som de gerne vil have. Praktisk er kodeordet her og funktionelt, for værelserne er som sagt ikke så store. Hvis jeg synes det er okay kommer der selvfølgelig billeder og sådan på bloggen meeeeen jeg lover ikke noget.

Indlægget er lavet i samarbejde med barebilligst.dk men ord og meninger er mine egne
- Se min reklame politik her 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...