28. juni 2015

Værelser byttet og et par trætte forældre.....

Trætte forældre der ikke gad lave mad så den lokale Pizzamand fik lov at levere maden. Det skal man da heller ikke klage over, for det er bare lækkert. Især efter en hel lørdag, hvor vi først tømte ungernes værelser, derefter gjorde dem klar til de flyttede ind igen men denne ikke i deres eget. Vi er pænt stolte af os selv for hold op de unger har mange ting og så var der så alt det store.... Senge, skriveborde, skabe, rumdelere m.m. Begge unger kunne i går gå i seng i deres 'nye' værelse.
Vi mangler stadig ting på væggene og de der små finesser og sådan men nu er det jo ferie. Så i morgen kan det jo gøres stille og roligt. I dag har vi næsten uden problemer samlet et skab til prinsessepigens så hun nu kan ha' sit tøj på sit 'nye' værelse. Det fyldte hun helt selv og alt tøjet ligger og hænger rigtig pænt. Jeg har tjekket.
Nu har jeg lidt ondt i muskler jeg ikke viste jeg havde men pyt for det er ferie..... Ikke for faren men for os andre. Jeg har en date med min bog (lige startet på Gone Girl) og kaffe i morgen tidlig. Ungerne har en aftale om, at se noget ferie-tv så mon ikke vi får startet lige så roligt på ferien.

- Vi er den slags forældre der spiser take away foran fjernsynet. Ja, og så var spisebordet fyldt med ting fra børnenes værelser så vi kunne jo ligesom ikke sidde der.....

6 kommentarer:

 1. Hyggeligt. Take away er bare nødvendigt en gang i mellem

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er og hold det bare smager godt:)

   Slet
 2. I har endda bakker til at kunne sidde i sofaen og spise?! Hvad skete der lige for det Mette? :o)
  Dejligt i fik byttet rundt på værelserne - og samtidig opdagede helt nye muskelgrupper. Win-win!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det med muskelgrupperne er der delte meninger om er fedt.... Hmmmm ja bakkerne afslører os er jeg bange for. Vil du tro mig, hvis jeg siger de stammer fra før børn da vi boede i London og tit spiste foran fjerneren??

   Slet
  2. Ja. Men det gør det altså ikke bedre Mette?! Og i har dem endnu? Hahahahahaha .... nå ja. Altså ikke fordi vi andre aldrig spiser foran tv'et. (for det gør vi), men vi er ikke så avancerede at vi har bakker ;)

   Slet
  3. Det er nemt med bakker, Liv. Det må I også ha';) Bonusinfo: De er fra Ikea og billige:)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...