11. juni 2015

Hvad skal man vælge??

Prinsessepigen fylder 10 år i juli. Hendes største ønsker er en mobiltelefon. Hun er nu den eneste i klassen der ikke har en. Ja, vi er de der strikse forældre der ikke har villet give efter. Nu har hun nu heller ikke grædt sig i søvn hver aften, så hun har vel ikke taget skade....
Hvis nu hun skulle være så heldig at få en mobil i fødselsdagsgave, så skal der jo også være et abonnement af en slags så telefonen virker. Vi har kigget lidt rundt og er faldet over denne her hjemmeside, læs mere her.
Ser umiddelbart ud som de fleste andre - man får jo efterhånden næsten det samme antal minutters taletid, GB, sms og mms med de fleste firmaer, så vi skal lige ha' læst om Zenji.dk kan mere end andre. Der er noget med man kan samle point, det synes jeg lyder spændende.
Nu skal vi lige først se om hun får en telefon selvfølgelig... Og så skal vi finde ud, hvad hendes behov er. På skolen er der free wifi, herhjemme har vi wifi hun kan bruge på telefonen og hos veninderne er der som regel også wifi hun kan gå på.
Så skal hun bruge data? Er det nødvendigt i den alder? Vi er ikke fan af hun bare kan gå online, og måske ved en fejl downloade noget der koster mange penge. Her må I kære læsere gerne komme med råd. Vi venter i spænding for som I nok har gættet så har vi besluttet, hvad hun skal ha' i fødselsdagsgave.


Indlægget er lavet i samarbejde med Zenji.dk men ord og meninger er mine egne
- Se min reklame politik her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...