5. juli 2015

Hot hot hot.....

Derfor har ungerne også ligget sådan her i vores nyindkøbte badebassin meget af tiden. De kigger efter fisk??
Det var vist lige det helt rigtige tidspunkt vi fik investeret i et badebassin med den varme vi har. Fisk eller ej....
Varmen gør også tingene forgår i slowmotion herhjemme. Ingen laver mere end højst nødvendigt så man kan vist roligt sige, at ungerne og jeg holder ferie. Når prinsessepigen og mindstemanden ikke har ligget i poolen har de siddet indenfor foran blæseren og lavet perleplader. Dem har vi hængt op ude under overdækningen og det ser da fedt ud, ik'? Der er flere på vej når moren lige har fået dem strøget....
Nu skulle det hele jo ende med et brag i aften/nat og varmen skulle blive mere moderat i næste uge. Så kan det være vi finder på faktisk, at lave noget. Tror en tur over til mormor i sommerhuset vist er et must. Så er jeg vist kommet til at love en tur i Ikea også?? Jamen, vi er i Odense alligevel og man kan spise billig lækker frokost og lækker billig softice. What's not to like...
Prinsessepigen er jo lige som moren og kan sagtens finde ting i Ikea hun ikke kan leve uden, så mon ikke vi skal shoppe bare en lille bitte smule nu vi alligevel er der.

Nu vil jeg finde et nogenlunde køligt sted, hvor jeg kan læse lidt. Gone Girl er så spændende og jeg skal være færdig så manden og jeg kan nå at se filmen, inden vi tager på ferie om et par uger.

Kan du holde til varmen??

8 kommentarer:

 1. Det ser nu lidt uhyggeligt ud, at begge unger ligger med næsen nedad ;-) Gone Girl er SÅ spændende, men jeg ved ikke helt, hvad jeg skal mene om slutningen, så glæder mig til at læse, hvad du synes.

  SvarSlet
  Svar
  1. Næ, jeg er heller ikke helt tryg ved det men de mener, at det er den bedste måde.... Fisk fandt ingen af:) Uh, nu er jeg spændt for lige kan jeg ikke, helt gætte om det går den ene eller anden vej:)

   Slet
 2. Jeg var lidt forvirret over slutningen på Gone girl. God sommer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak og god sommer til dig:) Nu glæder jeg mig endnu mere til at læse den færdig, da I er flere der siger slutningen er lidt forvirrende.

   Slet
 3. Jeg kom aldrig rigtig i gang med Gone Girl men har set filmen.
  Og jeg har det ikke godt i varme så jeg er godt tilfreds med at det kun bliver 20 gr i morgen. Kh Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Min mand glæder sig til, at jeg er færdig med bogen så vi kan se filmen. Jeg er heller ikke fan af alt for meget varme.20 grader er ok så i morgen glæder jeg mig også til. Kh Mette.

   Slet
 4. Årh hvor herligt med fiskedam midt i haven :o) og sikke en masse fine perleplader. Dejligt i nyder ferien.
  Her arbejdes. En uge mere. Tæller dagene - nej timerne. Lige før at jeg tæller minutterne ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak tak:) Håber ugen går rigtig hurtigt for dig.

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...