8. juli 2015

I mormors sommerhus.


Det var endnu er dejlig varm sommerdag i går så ungerne og jeg kørte en tur over i mormors sommerhus. Mormor havde lækre varme boller klar til os og lidt mad er altid godt, inden der skal leges. Nu er det jo Wimbledon tid i øjeblikket så prinsessen og mindstemanden spillede tennis. De havde helt styr på point men der var en del snak om, hvor vidt bolden var out i flere tilfælde.

Mormors sommerhus er 5 minutter fra stranden så der skulle vi ned og bade. Vandet var lidt koldt (altså jeg dypper kun lige tæerne) men både mormor og ungerne hoppede i. Bagefter kiggede vi på vandmænd.


Så skulle der samles sten som der skulle tegnes på. Mindstemanden samlede nogle stykker - Prinsessepigen samlede mindst 20 ret store og pænt tunge sten. Dem måtte hun selv slæbe op ad trappen fra stranden.... Alle 130 trin!
Tilbage i sommerhuset blev der tegnet biler på passende formede sten. Mennesker i den ene og ingen i den anden.Nyder du sommeren??

10 kommentarer:

 1. Det er så hyggeligt at male sten. Det gjorde vi også da ungerne var små.
  Her har det lige haglet. Så glæden til fredag er endnu større. Vi skal en uge til Grækenland. Kh Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih, rigtig go' ferie på fredag og nyd Grækenland :) Her blæser det meget og det er en kold vind. Så stor forskel fra i går.

   Slet
 2. Det er da den bedste måde at tilbringe en sommerdag på. Fortæl mig lige ... hvordan med dig og 130 trin?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er hårdt arbejde at komme ned og jeg skal holde ved en voksen. Det sidste stykke er der gelænder så der kan jeg selv sammen med stokken:) Op er faktisk nemmere for mig mærkeligt nok. Igen skal der lige være en voksen. Min fys er vild med det for det er go' træning:) I dag kan jeg godt mærke det i benene.

   Slet
  2. Du er så sej Mette!

   Slet
 3. Sikke nogle fine sten. Lyder som en dejlig dag. Kh Dorte

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Dorte:) ungerne var rigtig stolte af dem:)

   Slet
 4. Det ser så hyggeligt ud! der er ikke noget bedre end dage i sommerhus :)

  btw. så har jeg en konkurrence kørende på bloggen. :)

  //www.neronoir.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Nadia. Vi elsker også at komme der:)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...