26. april 2015

En tur frem og tilbage men sikke en fest!

Vi var til konfirmation hos vores skønne venner på Sjælland i går. Eller det var deres store pige der blev konfirmeret. Vi fik afleveret mindstemanden hos mormor og prinsessepigen hos sin veninde og så drog vi ellers mod Sjælland. Vores venner bor godt og vel 1½ time fra os men der er jo lige den der storebæltsbro mellem os, så det er desværre ikke så tit vi kommer over til dem. Det får af en eller anden grund turen til at føles længere end den jo er.
Nå, men vi havde ikke travlt for vi kørt i go' tid så lige inden broen stoppede vi. Vi ville bare strække benene lidt inden vi kørte videre og det kunne vi jo lige så godt gøre inde i den butik der var der. Og var det da lige en go' ide..... Jo jo, for de havde engelsksproget paperbacks og endda på bud. Win Win var det lige, for jeg er næsten færdig med min bog og har ikke en ny at starte på. Ja, det har jeg så nu og hele 3 stk.

Videre til konfirmationen gik det efter benstrækning og bogkøb. Vi ankom i go' tid og fik hilst på vores venner og konfirmanden før resten af gæsterne ankom. Det var kl 17 det hele startede (hun blev konfirmeret om formiddagen og som de fleste kirker, var der kun plads til familien derfor var festen først kl 17 for os andre) og konfirmanden bød alle velkommen, fortalte om menuen og bad os sætte os. Ved hver kuvert lå der et personligt billede med en personlig hilsen fra konfirmanden. Ikke et øje var tørt.
Min veninde havde sagt til os, at vi skulle glæde os til maden så vi var jo spændte. Den unge pige elsker 'rigtig' mad og vi blev bestemt ikke skuffet over hendes menuvalg.

Høns i asparges
Wiener schnitzel med brun sovs og kartofler
Jordbærkage og masser af slik

Hold da op det smagte godt. Fik kun taget billede af desserten for var jo optaget af, at nyde alt den lækre mad der blev serveret. Der var mange taler, sange og andre indslag og det var virkelig bare hyggeligt. Konfirmanden holdte en rigtig fin tale for hendes forældre og lillebror. Klokken midnat sagde vi godnat og kørte mod fynsland - resten af gæsterne festede videre med den unge dame og hendes veninder til discorytmer.

I morges sov vi længe og til aftensmad har vi fået nem lækker mad. Spaghetti med pølser og bacon går man aldrig fejl af....

Hvad har du lavet i weekenden??2 kommentarer:

  1. Sikke en festmenu :) lyder som om konfirmandinden fik lige netop den fest som hun ønskede sig. Skønt skønt. Og at i andre så også nød det hele er jo totalt bonus.

    SvarSlet
    Svar
    1. Hun fik nemlig lige den fest hun havde ønsket:)

      Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...