21. april 2015

Begge dele eller bare den ene del.....

Vi går i øjeblikket og kigger på trampoliner for vi overvejer, om det bare er nettet på trampolinen der skal udskiftes eller vi vil ha' en ny trampolin også. For faktisk er det ret meget billigere at skifte det hele, da mange trampoliner sælges med nettet inkluderet. En anden ting er, at efter nogle år bliver dugen de hopper på lidt mere træt (eller det gør den i hvert fald på vores - tænker det er fordi den bliver brugt så meget) så vi hælder meget hen imod, at udskifte det hele. Men men vi er ikke færdige med at overveje og vi leder videre for at finde det der passer bedst lige til os. Alt i mens må ungerne hoppe på den vi har - det gør de glædeligt - og så kan vi måske snart glæde dem med en helt ny trampolin.

For trampolinen i haven bliver brugt hver dag, hvis muligt. Ungerne og deres venner bruger mange timer der så det skal være i orden. Et af stederne vi kigger på trampoliner, er hos ToysRus online. Vi har handlet fra deres online shop flere gange og det er nemt. Vi har endda et par gange skulle bytte noget, hvilket aldrig har været et problem selvom varen er købt online. Det er go' service og det er ikke alle online butikker der har samme service, selvom de har fysiske butikker man kan henvende sig i.

Nå, men jeg vil tilbage til min trampolin søgning.

Indlægget er lavet i samarbejde med ToysRus men ord og meninger er mine egne
- Se min reklame politik her 

6 kommentarer:

 1. Ja Trampoliner er virkelig en god investering. Det er helt utroligt både så meget tid og så mange forskellige ting man kan bruge den til :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, ungerne bruger den også til danseopvisninger, skuespil, leg med Kungfu Panda figurerne og dukkeleg. Sådan en trampolin er et must her hos os...:)

   Slet
 2. Donnaen har også haft glæde af sin trampolin i flere år. Jeg ved ikke, om den skal frem i år. Hun har ikke plaget om det. Demonterer I jeres om vinteren? Det kan nok forlænge levetiden med et par år. Men hvis dugen også er slatten, skal I da have en hel ny trampolin og ikke bare et net :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi har desværre ikke plads til at opbevare trampolinen et sted den ikke ville blive ødelagt, hvis vi tager den ned om vinteren så den får lov at stå. Jeg er helt med på det slider på den men ungerne bruger den også meget hele vinteren. Især når der ikke er det vilde vejr og det derfor kan lade sig gøre. Så vi hælder nok mest mod en helt ny trampolin plus net:)

   Slet
 3. Jeg tror ... at i ender med en ny trampolin :)
  Alternativt kan jeg da sy et nyt net til jer (som om - men det var venligt ment).
  Her er trampolinen pakket pænt ned om vinteren. Den er derfor i super stand. Men på vej videre. Banditterne gider ikke i år. Så bålstedet (som den som regel er placeret hen over, får lov at være bålsted i år. Det glæder jeg mig ret meget til :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror sagtens du kan sy et nyt net, Liv:) Så det takker vi ja til;) Hi hi. Nej, jeg tror altså det ender med noget nyt men det er også ok. Ungerne bruger så mange timer der, at det absolut er det værd:)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...