1. november 2014

Små skræmmende mennesker.....

I går var det jo Halloween, måske du opdagede det? Vi gjorde for her var et par skræmmende små mænd. Prinsessepigen skulle over til en veninde og overnatte. De skulle lave noget hekse noget..... Mindstemanden og hans lille kammerat skulle så være her. De skulle klædes ud og rundt til naboerne og skræmme dem lidt til at gi' dem noget slik.
Jeg havde været rundt og lige tjekke med de søde naboer, om det nu også var ok. Der bor en del ældre mennesker her og vi kan jo ikke ha' de bliver alt for forskrækket, vel? Alle var nu med på balladen så da mørket faldt på gik de to her på slik eller ballede jagt.


8 kommentarer:

 1. Sikke skræmmende og sødt besøg, nabolaget fik sig! Håber de havde en skøn aften ;)

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. De havde en skøn aften og kom hjem med rigtig meget slik hver:)

   Slet
 2. Bringer minder tilbage da vores unger var små! "U"hyggeligt.

  SvarSlet
  Svar
  1. hi hi :) Ja, de var lidt uhyggelige:)

   Slet
 3. Uhhh, de er uhyggelige - håber de havde en sjov aften. Her var vi til en Halloween fest i den amerikanske klub, og det var rimelig gennemført og MEGET uhyggeligt. Alma på 4 var så sur på mig - "mor, det er din skyld vi gik den her vej. Det her var ikke for little kids"....ups, så ved vi det til næste år. Men heldigvis sluttede det med "trick og treating", og så sov hun alligevel fredeligt, selvom jeg frygtede for en nat med mareridt:-/

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, amerikanerne ved hvordan man fejre Halloween:) Godt hun kunne sove alligevel:)

   Slet
 4. Hvor er de flotte klædt ud!
  Her kom der også en flok drenge, så sagde "Slik eller ballade - nååååårh" - det sidste var til hunden, der også skulle kigge med, hvem der stod udenfor. Drengene fik noget slik, for vi var lidt forberedt på det.
  Det er nu ret hyggeligt med halloween!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak:) Vi fik ikke selv besøg af nogen.

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...