30. oktober 2014

Besøg af de seje fra England.

I sidste weekend havde vi besøg af onkel D og tante E. Ih.... det altså var hyggeligt. Onkel D er mindstemandens store idol og de fik leget og snakket om seje tegnemåder og sådan. Der blev også spillet mange spil UNO og det blev næsten dramatisk,  da tante ikke vandt de første mange mange spil.  Heldigvis vandt hun endelig og der faldt ro over spillerne. Noget med der måtte være blandet forkert og ikke delt ordentligt kort af hendes mand. Dramaet var dog afværget og ungerne synes det var hylemorsomt deres onkel og tante gik så meget op i at spille UNO.
Lørdag aften var vi en tur på Asia og spise og ingen restaurant besøg uden det gode fælles billede samt det skøre. Vi elsker at have besøg fra England. Nu er der heldigvis heller ikke så lang tid til jul og der ses vi jo alle igen.

6 kommentarer:

 1. Årh hvor i råhygger! Geniale billeder. Lyder som et skønt familiebesøg. Og hvem var der så der bankede tanten i Uno hver gang (i starten)?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hi hi det var de to yngste deltager og deres forældre:) Der var på et tidspunkt tale om korruption.... Tiltalen frafaldt dog senere....:)

   Slet
 2. Haha, fantastiske billeder :-) Hvor hyggeligt med onkel- og tantebesøg. Dejligt, at den engelske familie (eller dele af den) har mulighed for at komme til DK en gang i mellem.

  SvarSlet
  Svar
  1. ja, vi nyder hver gang:) Alle er så gode til at komme på besøg og det er så hyggeligt med huset fuld:) Ungerne skiftes til at låne deres værelse ud og nyder at sove sammen selv på en hverdag sommetider;)

   Slet
 3. Hvor ser det bare hyggeligt ud. Ja, når man bor lidt længere væk fra hinanden, får man så også rigtig meget kvalitetstid når man ses. Her i november får vi også en del besøg af både venner og familie og vi glæder os rigtig meget:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Sikke dejligt med snarligt familiebesøg:) Det er bare så meget mere nærværende nå familien kommer og bor hos en i nogle dage. Vi elsker det:)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...