28. oktober 2014

Svar på spørgsmålene i spørgerunden del 2.

Så er det tid til de sidste svar i spørgerunden. Jeg håber lidt en I andre vil lave en spørgerunde for så kan det være, at en af jer stiller lige det spørgsmål jeg har villet stille længe men bliver ved med at glemme.

Hvis du født noget tidligere i forrige århundrede, hvilken gangster ville du så have været?

Svar til Liv:
Jeg ville have været en fantastisk gangster, det er jeg sikker på. Jeg ville gerne have været datter af "Don Vito" Genovese   Tænker lidt det kunne ha' været pænt spændende at være i den familie.

Hvis du har en grænse for privatliv på bloggen, hvor går den så? Hvad vil du ikke blogge om?

Svar til Liv:
Ja, det er et rigtig godt spørgsmål. Selvom jeg ikke nævner mine børns navne eller min mands, så vil det ikke tage lang tid for en der gerne vil finde deres indentitet, at finde frem til den. Jeg er ikke selv anonym så det gør det jo lidt nemmere at finde frem til os. Sådan er det jo med alt vi putter ud på nettet billeder, kommenterer m.m. Min datter er 9år og jeg spørger inden jeg ligger billeder af hende på bloggen. Spørger også min søn selvom han kun er 7år. Ligger ikke så mange på mere men nogle gør jeg. Jeg tænker over det med privatliv men bruger faktisk mere tid på at sikre mig mine børn ved, hvad man må og ikke må. Hvad man ikke gør og skriver på nettet. Deres skole har også konsulenter ude og undervise dem. Nu har ingen af børnene en mobil eller egen computer/tablet så vi er jo inden over alt de foretager sig på nettet herhjemme og deres venners forældre har også styr på det. 
Nå, undskyld kom lidt væk fra emnet. Jeg er tekstforfatter på MS Bloggen sammen med 5 andre og der er vi ikke anonyme. Jeg Tror jeg vil blogge om de fleste ting jeg har interesse i men ikke noget der kan ramme min familie/venner på et senere tidspunkt. Jeg kan godt finde på at brokke mig men aldrig sådan personligt. Var det svar okay? Ellers må du sige til.

1 kommentar:

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...