26. oktober 2014

Svar på spørgsmålene i spørgerunden 1 del.

For der bliver mere end bare et indlæg med svarene. Tak for spørgsmål (indtil videre for man må stadig gerne spørge og jeg vil svare) jeg har valgt 3 af dem og resten får I svar på i del 2. Skulle der komme flere spørgsmål, hvilket ville være fint, så laver jeg bare også en del 3. Men lad os komme tilbage til de første 3 spørgsmål.

Jamen, så vil jeg gerne vide, hvordan - da du jo er gift med en englænder - I besluttede, at I ville bo i Danmark. Og om I bliver boende her altid?

Svar til Fruen:
Min mand har altid elsket Danmark og har altid sagt fra dag 1 at, hvis jeg ville tilbage til Danmark og bo så var han klar. Jeg havde aldrig nogen intentioner om, at nogensinde flytte tilbage til Danmark men nu ville livet det så lidt anderledes. Da jeg blev syg (sclerose) og hele vores tilværelse blev vendt på hovedet tog vi beslutningen. Prinsessepigen var 2 år og mindstemanden fire måneder, da vi flyttede til Danmark på en onsdag sidst i november 2007. Vi har aldrig fortrudt den beslutning.
Manden vil ikke flytte tilbage - Jeg ville, hvis muligeheden var der men altså kun hvis manden og ungerne fulgte med selvfølgelig - Prinsessepigen er allerede i en alder af 9 år helt sikker på, at hun skal bo i London så flyttede vi nu ville hun være glad  (nej, er godt klar over hun nok ikke helt er klar over konsekvensen, hvis vi flyttede lige nu) - Mindstemanden har ingen mening om det endnu.
Jeg elsker London/England og heldigvis er vi jo heldige, at vi har familie og venner der. Masser af undskyldninger for at rejse derover og det elsker vi. Vi er også heldige familie og venner kommer og besøger os her. Lige nu er onkel og tante her og ungerne bliver forkælet alt for meget.

Hvordan holder i jul? Får i både gaver den 24. og 25.? (for det synes jeg ville være lidt snyd).

Svar til Liv:
Hi hi Liv, jeg må skuffe dig for vi får gaver begge dage eller faktisk er der mere. Vi er i England hvert andet år og de år får vi kun gaver den 25 december og holder kun engelsk jul. Eller det er jo ikke helt korrekt. Vi holder næsten jul inden vi rejser og der giver vi gaverne til vores danske familie. Dem åbner de så juleaften. Eller de siger de i hvert fald!
De gaver de giver os åbner vi sammen med dem inden vi er rejser. Det har ungerne det okay med, de når at lege lidt med deres gaver inden vi rejser og de får to jule. Win Win!!!!
De år vi holder jul i Danmark er det den 24 december selvfølgelig og som man nu holder jul på dansk. Gaverne fra den engelske del af familien får vi så den 25 december om morgenen. Bare os 4 i vores nattøj. Det nyder vi og igen Win Win!!!
Vores børn elsker jul, manden har traditioner, jeg har nogle og vi har nydt at blande dem. Vores børn elsker, at deres jule er forskellige fra år til år og de begge tror også stadig på julemanden eller det siger de i hvert fald.

Hvilken musik lytter du til - når du er i godt humør og i trist/dårligt humør?

Svar til Anita:
Uh, Anita der kommer jeg på prøve. Jeg elsker det meste musik og med en mand der spiller mange forskellige instrumenter, synger og elsker musik ja, så kommer vi vidt omkring i musikken. Vi hører alt fra Beatles, One Direction, Børnemusik, Take That, The Kinks, Thomas Helmig, Rasmus Seebach (det er nu prinsessepigen for ham er jeg ikke så glad for at lytte til men det er et helt andet blogindlæg) Elvis, Lukas Graham, Michael Jackson, Bon Jovi, Metallica, Passenger, One Repuplic og jeg kunne blive ved længe. Vi synger og spiller selv meget herhjemme.
Jeg hører aldrig musik, hvis jeg er ked af det eller sur.

Jamen, det var vist okay svar eller hvad synes I?? Nu må I jo endelig stille flere spørgsmål og måske jeg må stille spørgsmå til jer på jeres blogge?

5 kommentarer:

 1. Årh mand, der er mange musiknavne som går igen på vores hylde. Men altså pænt mange som jeg ikke lige genkender. Spændende :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er flere men jeg er ikke så go' til at huske, hvem der synger hvad så jeg synger bare med:) Når jeg altså får lov, for jeg er åbenbart ikke go' nok til at huske teksten korrekt:/

   Slet
 2. Jamen, nu bliver jeg bare endnu mere nysgerrig! Er sundhedsvæsenet skruet sådan sammen, at du er nødt til at bo i DK for at få den nødvendige hjælp, eller er det bare her i DK, at du føler dig mest tryg?? Jeg troede egentlig, at man som EU-borger var berettiget til den samme hjælp, ligegyldigt hvor man bor, og synes, det er rigtig dårligt, hvis det ikke er tilfældet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hi hi:) Sundhedsvæsnet er fint i England, jeg har født to børn der og det har været super fint. Mine veninder her i Danmark har fortalt frygtelige historier om deres fødsler m.m. her i Danmark. Faktisk fik vi mere, hurtigere og til tider bedre hjælp i England men min mands forældre arbejdede stadig dengang meget, det samme gjorde hans søskende og vores venner jo så vores netværk ville gerne hjælpe til men de skulle jo også passe deres eget. Mine forældre arbejdede ikke og kunne hjælpe rigtig meget så valget blev Danmark. Meeeen faktisk er de frække her i landet altså kommunerne. Min mand forventes at kunne klare alt som i alt, der er ingen hjælp herhjemme til noget som helst når du er gift heller ikke med to børn under 4år. Heldigvis var min mor der og hun hjalp så meget indtil jeg igen selv kunne færdes ude med børnene i anhængeren bagpå scooteren og nu kan jeg køre bil igen. (nej, ikke handikapbil for det er næsten umuligt at få og derfor ikke værd at bruge kræfter på sige de kloge) Det er en skrøne, at man får hjælp i Danmark som syg, det gør man ikke hvis man er gift. Vi er nu ok med det, vi klare os med hjælp fra familien. I dag klare jeg mig fint nok man kan rigtig meget uden ens ben virker optimalt men da ungerne var små var det sååååååååååååååååååååå hårdt men det værd og det ville have været hårdt hvor end vi boede:) Du kan læse rigtig meget på min MS Blog, hvis der er mere du vil vide og ellers spørger du:) http://blog.multipelsklerose.dk/author/hansenm/

   Slet
  2. Altså man får en rollator når man har behov, det har jeg lige fåret men stok har vi selv købt samt mini scooter. Kørestol og krykker gav min fys i England mig lov til at tage med hjem:) Så altså hjælpemidler får man lidt af:)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...