15. oktober 2014

Suits på Netflix.

It's not rocket sience.... Men det er en af der serier, hvor man er underholdt unden at skulle tænke for meget. Mændende er heller ikke værst at se på, for mænd i jakkesæt er da altid pæne ik'? Eller det synes jeg i hvert fald. Hvad serien handler om??
Den handler om advokater og sådan, den er underholdende og jeg griner højt mindst en gang i hvert afsnit. Jeg ville bare lige nævne den for jer, skulle nogle af jer mangle noget underholdning uden for meget tænken og sådan. Jeg synes den er go' men der er ikke så mange afsnit og jeg er snart igennem dem alle. Hvad skal jeg så se? Nogen foreslag? Vi er i gang med Breaking Bad, vi har set House of Cards og The Kennedy's. Jeg ser Call the Midwife som er rigtig go men jeg kan kun se et afsnit af gangen ellers bliver det for meget. Så ville høre, hvad I ser? Ja, jeg kan godt selv kigge Netflix igennem men det er da mere spændende at spørge jer, ik'? Så kan I også lige nævne, hvad synes og sådan.


6 kommentarer:

 1. Jeg er meget kritisk mht. de der serier. Er nærmest gået lidt død i Flix, men mon ikke det kommer igen på et tidspunkt? Har du tjekket House of Lies, tror jeg den hedder. Også en komedie :) Og så ser jeg Vexed, men det er vist på et andet medie ...
  Doc Martin så jeg fra ende til anden på en uges tid. Just love it. Suits har jeg til gode :)
  God fredag aften. Kh.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for tips, Liv. House of Lies prøvede jeg men kunne slet ikke blive fanget og det var faktisk derfra jeg fandt suits:) Doc Martin må jeg måske prøve men faktisk fandt manden ud af, at Suits har hele 4 serier de er bare ikke på Netflix endnu:) Go' weekend:)

   Slet
 2. Mine favoritter:

  The Good Wife - se den fra starten. Det fortjener den
  Unforgettable - favoritten
  Hawaii 5-0 - action på tv med humor og
  Miss Fisher's Murder Mysteries

  Jeg har ingen anelse om de kan ses på Netflix, men synes alle er god underholdning

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih, tak for ideer:) Dem vil jeg kigge nærmere på. Har hørt om The Good Wife og tror da den bliver den næste, hvis jeg kan finde den:)

   Slet
 3. og tjek så lige The guardian og The mentalist- han er også pæn ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Uh... The Mentalist er pæn:) har set alle afsnit og ser gerne genudsendelser:) The Guardian kender jeg ikke men det skal klart undersøges. Tak for tips:)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...