20. oktober 2014

Oslo tur/retur, lækker lækker mad og total afslapning!

Vi har lige været i Oslo på sådan et lille minicruise frem og tilbage. Vi sejlede fra København torsdag eftermiddag og kom tilbage til København lørdag eftermiddag. Det var en fantastisk tur og vi nød det såååååå meget. Det var ligesom, at vi var på bryllupsrejse igen sådan rigtig romantisk, vi spiste jo på restaurant og sådan. Vi var også rigtig heldige, at det ikke blæste så ingen vippetur til os, bare stille rolig sejlen derud af.
Vi spiste i den lækreste aftensmad den første aften i Steakhouse (de to billeder under) og bagefter sad vi i den ene bar (ja, ret vildt vi blev oppe og sådan sad i en bar) og hørte go' live musik. Det var en ung mand på guitar der spillede nye og gamle numre, den slags man kan synge med på. Det mindede os om den gang vi boede i London og manden spillede på diverse pubber i nord London sammen med sin bror. Lige et råd, vælg ikke trommeslageren i bandet for det er så tungt at skulle hjælpe med at slæbe - især på undergrunden! Ups det var vist et lille sidespring.

Det var godt nok gråvejr og regn både da vi forlod København (billedet øverste til højre er da vi sejler ud af København) og da vi ankom til Oslo dagen efter men pyt med det. Vi fik både set kongeslottet i Oslo (godt nok lidt på afstand men alligevel) og gået (jeg havde Luggien med så jeg kørte) rundt i byen. Det var hyggeligt men godt nok koldt så vi gik tilbage midt på eftermiddagen. Det var dejligt, at komme ind i varmen på skibet og en stor cafe latte fra cafeen hjalp godt til med, at få fingrene tilbage til den rigtig farve igen. Ja, handsker havde jeg ikke lige pakket kun to halstørklæder. 

Vi spiste i Seven Seas om aftenen som er en kæmpe buffet ("that's where I win my money back" som Joey siger i Friends) og det er en fantastisk buffet. Så meget lækker mad og man vil så gerne smage det hele. Jeg tog kun et billede af en af mine tallerkner og kun et billede af en af mandens. Ville være alt for pinligt, hvis jeg viste jer alt vi spiste. Der var også en softice maskine...... Vi var meget mætte og kunne kun lige overskue en hurtig tur i shoppen. Altså lidt slik skulle vi da ha' med hjem inden vi gik tidligt i seng. Man bliver sjovt nok voldsomt træt af, at slappe af.
Morgenmaden var også buffet og igen så meget lækkert mad, altså vi gik kun op engang - som om!!!!

9.45 ankom vi igen til København og vi sagde farvel til det fantastiske personale om bord. De havde været super hjælpsomme så det, at jeg ikke går så godt, skal have Luggien med og sådan, ikke var til besvær. Skibet er fint indrettet til sådan nogen som mig. Personalet har også helt styr på det med at hjælpe, uden man på nogen måde føler sig til besvær.

(det sidste billede allernederst er fordi manden og jeg opdagede, at min telefon kan tage sådanne dobbelt billeder)


Oslofjorden var sååååå smuk også selvom det var gråt og regnede..... Både indsejlingen (de to øverst billeder) og udsejlingen.6 kommentarer:

 1. Sikke en skønneste tur Mette. Lyder helt perfekt! Flotte billeder. Ren optur!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var en dejlig tur og vi overlevede at være væk fra ungerne:)

   Slet
 2. Det giver lidt ny energi til hverdagen og parforholdet, når man tager sådan en børnefri tur. Det gjorde John og jeg éng gang om året, og det var skønt. Charlotte var hos mormor og morfar og savnede os overhovedet ikke!

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, de kære børn er ikke dem der savner;)

   Slet
 3. Hvor ser det bare dejligt ud - og steakhouse er bare altid godt, yum.

  - Anne

  SvarSlet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...