12. oktober 2014

Flying Superkids the show!

Det var så fantastisk og når man har to børn der begge er springgymnaster, ja så er det lige det rigtige at bruge en fredag aften på. Det var to timer med fuld knald på, masser af blinkende lys, høj musik, sange og en rigtig meget gymnastik. Mindstemanden var så sikker på, at han da lige skulle hjem og prøve diverse krumspring da det sluttede.....
Moren og faren var ikke enige og han gik da også villigt i seng. I går brugte han så det der lignede 5-7 timer på trampolinen (godt jeg havde været en sød pige og det derfor var dejligt vejr hele dagen) og mente også han kunne lave den der baglæns salto på græsset, nu han havde set det 'live' fredag aften lavet af proffesionelle (jep, det var hans ord) Igen var moren og faren ikke enige og han måtte blive på trampolinen!
Hvis du har bare lidt gymnastikinteresse eller faktisk er ingen også ok, så kan Flying Superkids varmt anbefales. Her ser I to meget spændte børn (det var vi voksne altså også) et knap så godt billede fra lige inden det startede, prinsessepigen og mindstemanden med en af de seje gymnaster (og mindstemandens nye helt. Han lavede en tredobbelt salto og mindstemanden har ikke snakket om andet siden) Ungerne sammen med værten og en tidligere flying superkid. Hans far er grundlæggeren, til sidste et billede af ny indkøbt dvd og cd med autografer som ungerne var rundt og få efter showet.6 kommentarer:

 1. Sikke en dejlig oplevelse for både store og små!

  Rigtig god søndag!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak:) Håber du har haft en dejlig søndag og go' søndag aften:)

   Slet
 2. Hvor fint. Lyder som en kæmpe oplevelse og succes :)
  - sødt at du havde sørget for godt vejr til trampolinøvelserne

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes også det var ret pænt af mig;) Tak for kortet som landede på dagen:) Nogen var meget rørt....

   Slet
  2. Årh, hils manden din og sig at det da ikke er noget at tude over ;-)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...