6. oktober 2014

Jeg kan ikke lade være.....

Min mand mener det grænser til en besættelse men nej nej da! Bare fordi jeg tjekker vejret og vejrudsigten jævnligt (okay, nogle gange hver dag) så er det da ikke en besættelse.... Sikke noget pjat at sige, ik'?
Nå, men vi skal jo på cruise fra København til Oslo sidst i næste uge og det er da ok lige, at tjekke vejret. For så kan jeg jo være forberedt på om vi skal ud og vippe. Det ser det ikke ud til med mindre vejrudsigten ændre sig. Det gør den nok og det er jo noget jeg har styr på tilsyneladende....

Jamen, så har jeg jo endnu mere grund til at tjekke vejret ofte. Så vi er helt forberedt og sådan, ik'? Lige nu ser det ud til vi skal ha' vores vinterjakker med. Her er vejrudsigten nemlig for Oslo den fredag vi er der i nogle timer.
Jeg håber faktisk den holder for det kunne da være så smukt med sne! Altså bare der er ryddet nok til min lille mini scooter kan komme lidt rundt. Men det er der da selvfølgelig!

Fortsættelse følger selvfølgelig på dette spændende emne, vejret. Nå, ja og osse på vores cruise som vi glæder os helt vildt til. Vi skal være voksne, spise på restaurant og måske endda ha' en drink i baren bagefter.... Wow, det kan gå hen og blive spændende så hold hellere øje med bloggen det næste stykke tid.

4 kommentarer:

 1. Ja ja. Vi har alle vores små særheder. Og vejr-tjekkeri er da ikke det værste ;-)
  - jeg håber at vejret bliver lige nøjagtig bedst til jeres tur!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg synes heller ikke det er så slemt og vi har altid det rette tøj med - eller i hvert fald for meget....:/

   Slet
 2. Hahaha, hvor er det sjovt. Jeg er HELT på samme måde, og min mand har moppet mig så meget. Et år til min fødselsdag gav han mig Jesper Theilgaards bog "Vejrhåndbogen" i fødselsdagsgave og synes det var hylemorsomt (og jeg blev i al hemmelighed ret glad for den;-)). Glæder mig til at høre mere om jeres cruise - enjoy!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej, hvor er jeg glad for jeg ikke er den eneste, der er lidt (okay meget) vejrinteresseret:) Den der bog skal jeg da vist ha' fat i;) Forøvrigt fortalte jeg manden, at vi altså var nogen der fandt vejret interessant og det ikke på nogen måde er mærkeligt så han kunne godt stoppe med at drille. Så glad for du også indrømme at være vejrnørd eller hvad vi nu skal kaldes:)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...