23. november 2014

Brevene....

De er skrevet,  der er tegnet og nu er de klar til at komme i postkassen i morgen. Det gør vi når de har fri fra skole. Mindstemanden valgte der skulle stå julemand på dansk og Nordpolen på engelsk. Så skulle han gerne være dækket ind, mente han. For julemanden taler både dansk og engelsk ligesom ham,  ik'??

Skriver dine børn til julemanden??

6 kommentarer:

 1. Eller ... du forventede måske et lidt længere svar? Så må du lære at stille åbne spørgsmål ;-) hehehe. For der vil altid være en irriterende drillepind som jeg.

  Vores børn er ikke vokset op med troen på julemanden. Ej heller påskehare eller tandfe. Totalt realisme-facisme-regime hos os. Beklager.

  Men hvis ... julemanden findes, så er jeg sikker på at han nok skal finde vej til jeres banditter pga de fine breve de sender til ham ♡

  SvarSlet
  Svar
  1. Dit nej havde været helt ok men jeg er da rigtig glad for den længere kommentar:) hi hi:)

   Slet
 2. Næh, jeg kom vist til at aflive julemanden, inden Donnaen blev stor nok til at skrive til ham ... I stedet sender hun ønskesedler pr mail til sine forældre og morforældre. De, altså ønskesedlerne revideres flittigt, og det kan være lidt svært at følge med, for det, der var et totalt hit for en måned siden, er det måske overhovedet ikke mere, når juleaften endelig oprinder.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, ønskerne kan godt ændre sig hen ad vejen.... :)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...