21. november 2014

Nisse nr. 4

Det er prinsessepigens rolle i den julemusical, Et Juleeventyr som hun er med i. Hun går til drama hver tirsdag og skolen har både sanghold, dansehold og så dramahold. Hun elsker det og de er faktisk en del piger fra klassen og parallelklassen der går på skolen på de forskellige hold. Nu skal de så alle arbejde sammen og opføre musicalen.

Det bliver spændende og prinsessepigen glæder sig rigtig meget. Lørdag den 13 december kl 17 er den store dag. Prinsessepigen skal være der hele dagen, vi andre er først inviteret med gyldig indkøbt billet til kl 17.

Nå men lige en helt anden ting. Jeg har fået en overdækning (eller hjælp til) til vores terrasse i fødselsdagsgave. I dag og i morgen bliver den lavet og hold op jeg glæder mig. Vi (især jeg) har ønsket den længe. Vi er nemlig så heldige, at solen altid er i vores have (altså når den er fremme) men det betyder vi trækker gardinerne for så det ikke bliver for varmt og sådan. Nu får vi skygge og kan stadig kigge ud. Har jeg nævnt jeg glæder mig???

2 kommentarer:

 1. Fedt med overdækningen. Det er nemlig helt rart at kunne nyde solen uden at stege ...
  Og hvor er det spændende med nisse nr. 4. Er der mon replikker til rollen? sang? dans? Altså vil jo gerne vide hvad den der nisse nr. 4 laver. Det må få hende til at redegøre for. Siger det bare.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, nisse nr 4 har ret mange replikker og øver hver dag her hjemme. De er ret sjove så yderst underholdende for os når hun øver;) Sangholdene står for sange og danseholdene for dansene (så vidt jeg har forstået) så alle skal arbejde sammen:)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...