18. november 2014

Teater - EMIL!!!!!!!!

I dag skulle mindstemanden og prinsessepigen i teatret med skolen. 0 klasse til 4 klasse skulle ind og se Fest i Lønneberg på Odense Teater. Ihhhh.... de havde glædet sig og måske nok også fordi, at de skulle med tog derud og det er noget de har prøvet meget få gange. Jamen, en rigtig win win situation!

I morges pakkede jeg en lidt ekstra lækker madpakke i de små rygsække de skulle ha' med. Det var to meget spændte unger jeg kørte i skole og vi blev mødt af rigtig mange helt-oppe-og-køre børn klar til tur!

Da jeg hentede dem i eftermiddags stod munden ikke stille på dem. Det havde været et godt teaterstykke og togturen var sjov.

Jeg elsker, at skolen har mulighed sommetider for de her fieldtrips.... Ungerne snakker om det i laaaaaang tid efter både hjemme og med vennerne i skolen.  

Er jeres børn på tur med deres skole?

3 kommentarer:

 1. Årh hvor fedt. Og så dejligt at selve togturen også var en oplevelse i sig selv.
  Ja 'vores' skole' tager sig også tid til udflugter (på cykel, med bus og tog - eller på gåben) samt et hav af fordybelsesdage, hvor de koncentrerer sig om eet fag en hel dag. Det giver dem også en hel masse.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det giver dem nemlig en hel masse:) Det betyder meget der lige sker noget andet og de stadig lærer en hel masse:)

   Slet
 2. Sådan en togtur er nemlig også i sig selv spændende, når man ikke er vant til at køre i tog :-) Donnaen har været på mange ture med sin klasse gennem årene, både store og små. I næste uge skal klassen til Aarhus for at se på (primært) guldaldermalerier på Aros, da de netop har haft om guldalderen i dansk.

  SvarSlet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...