9. maj 2016

Så blev den også færdig.

Mindstemandens seng! Så nu sover begge børn ikke længere på gulvet. De er så gode sengene, skufferne under dem er store og rummelige. Det er rart noget af legetøjet eller det meste, kan være deri. Nu er mindstemandens værelse også blevet lidt mere stor-dreng-agtigt. Han bliver jo også 9 år i august, hvilket jeg synes er helt vildt. Prinsessepigen bliver 11 år og det kan jeg så heller ikke lige overskue, så den lader vi lige ligge. Selvom hun allerede er i gang med, at planlægge fødselsdagsfesten for pigerne i klassen. Vi har allerede et tema og en menu. Tænker hun sagtens kan nå, at ændre en del inden august så jeg nikker bare når hun kommer med alle hendes ideer.

Nå, men ellers har vi bare nydt denne her weekend. Sikke fantastisk vejr det har været og stadig er. Vi har spist mere end en is og aftensmaden blev indtaget udenfor. På nær i går for der blev jeg forkælet på Jensens, ungernes ynglings spisested, så de insisterede på det var der vi skulle hen. Det var hyggeligt, lækker mad, ingen opvask og is til dessert er jo også altid dejligt på en varm dag.

Mindstemanden kunne så ikke falde i søvn i går aftes, måske for meget is hvem ved, så det blev vores sengetid inden han fandt ro. Kl 4 vågnede prinsessepigen og havde mareridt Jeg faldt aldrig helt i søvn  igen så var pænt træt, da vækkeuret ringede kl 6. Det er ikke ofte vi har forstyrrede aftener eller nætter så når det sker, er man fuldstændig smadret dagen efter. Ungerne var fint friske, da vi vækkede dem i morges.... Det samme kunne ikke siges om forældrene! Jeg fortæller mig selv igen igen det kun var i nat, at det jo ikke er hver nat og der nu går lang tid inden det sker igen.

Er du kommet godt igang efter den dejlige lange weekend?

12 kommentarer:

 1. Jeg tror også man bliver dårligere til at håndtere afbrudt nattesøvnjo bedre vant man er. Jeg bliver også helt krøllet nu og for bare 2 år siden var det hverdagskost, som jeg var vant til. Lyder som en dejlig weekend. Kram herfra

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg i des også det var nemmere da ungerne var små:)

   Slet
 2. Dejligt begge værelser er færdige, især nu hvor de lyse nætter, og den skønne dejlige tid hvor vi er mere ude end inde, så er det fantastisk at kunne putte i en rigtig seng, fremfor en madras på gulvet.
  Håber du har fået sovet godt i nat.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo tak, i nat sov alle:o)

   Slet
 3. Jeg synes man bliver helt smadret i flere dage, når ens unger pludselig ikke sover som de plejer :-) kh. Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, man bliver helt ødelagt:9 Heldigvis sov alle som normalt i nat:)

   Slet
 4. Fin seng, nu også til Mindstemanden. Nu har du ikke små børn mere ... !

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, de bliver store:) Går lige lovlig hurtigt synes jeg nu:/

   Slet
 5. Jeg kan godt huske hvor smadret man kunne være efter sådan en nat.
  Det må være endnu hårdere for bedsteforældre, men det har jeg så ikke prøvet så ofte - faktisk har jeg kun haft dem i to nætter, og det var ikke engang i træk :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er helt sikkert hårdere for bedsteforældrene. Min mor har haft dem nogle gange, hvor især mindstemanden ikke har sovet godt:/

   Slet
 6. Flot værelse. En rigtig rigtig flot seng. Kan jeg godt forstå han er glad for. Det lyder hyggeligt med middag på Jensens - og ja, hvem kan ikke sætte pris på mad, ingen opvaske og is til dessert?!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er en lækker seng. Prinsessen har den i hvid:) Vi elsker Ikea!!

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...