29. maj 2016

Det blev IKKE ved de 2 ting men solen skinnede stadig i København og Hillerød.

Billedet har som sådan ikke noget med overskriften og gøre. Jeg synes bare det var dejligt med sol over den store bro.

Som du nok læste i starten af overskriften, så blev det ikke ved de bare 2 ting. Nej nej, da jeg hentede bilen hos mekanikeren tirsdag eftermiddag havde de opdaget udstødningen bogstavlig talt hang i en tynd tråd, et stykke sort ståltråd! Det var ret vigtigt, at det blev lavet snarest. Jeg skulle jo til København i to dage dagen efter, manden skulle bruge bilen og så var der også det der med ARGHHHHH ikke lige igen! Nå, men efter en dyb indåndingen og en snak (manden og jeg) ringede jeg tilbage til værkstedet og fik tid til i fredags. Bilen er nu lavet og skulle kunne holde. Vi skulle kunne kører trygt på ferie d. 24 juni. Hmmmm, jeg har lidt svært ved at tro på det men forhåbentlig har mekanikeren ret. Altså i, at bilen nu er helt fin. Jeg kan nu også konkludere, at det ER 3 ting der sker og en ulykke sjælendt kommer alene! Men tak for alt jeres opbakning i kommentarfeltet i sidste indlæg. Der var god karma men desværre fik vi ikke ret.

Trods træls besked om bil så skulle jeg jo til København onsdag morgen, over og holde foredrag. Jeg glædede mig og var også så heldig at få et lift af min nabo, så jeg slap for DSB's uregelmæssige togtransport over Fyn, i hvert fald den ene vej. Det var gråt, koldt og vådt da vi kørte hjemmefra men da vi nåede den store bro skinnede solen og skyerne forsvandt. Jeg blev samlet op i Høje Tåstrup og kørt til Hillerød. Der ventede en hel masse mennesker på mig. Jeg fik holdt mine to foredrag og svarede på en masse spørgsmål. Glemte lige alt om bil, ståltråd og mekanikker.
Alle der kom (billedet her er fra det første af foredragene) var så interesserede og stillede så mange spørgsmål. Det var en dejlig oplevelse og så var det ret så rockstar-agtigt med hudfarvet-næsten-usynlig mikrofon rundt om øret. 

Mens jeg skrev det her råbte mindstemande:

"Moar, hvad bruger man mest?? Sine hænder eller sine fødder??"

10 kommentarer:

 1. Trods bilmekaniske udfordringer, så lyder det altså dejligt! Om ikke andet, så kaster Storebæltsbroen i solskin altid smil af sig. Hvad svarede du så mindstemanden på hans forespørgsel? Jeg vil faktisk gerne kende svaret!... (Om ikke andet så for at imponere Mellemste Pode...)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen, jeg var usikker på svaret men bestemte mig for det måtte være mine hænder jeg bruger mest. Mindstemanden mente han bruger sine fødder mest. Jeg har ikke Googlet spørgsmålet så ved ikke, om der faktisk findes et rigtigt svar:o)

   Slet
 2. Hader når der er bøvl med bilen. Det føles som om man hælder penge i afløbet hver gang. Ved godt man får repareret bilen for pengene, men det føles sådan.... Lyder som en dejlig tur. Kram

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, du har helt ret. Det føles virkelig som om man smider penge ud. Også selvom bilen nu kører:o)

   Slet
 3. Øv der kom en tredie, havde ellers håbet det kun blev et glas der blev smadret. Krydser fingre for bilen er klar til ferien.
  Dejligt du fik en lift, DSB er ikke så vellidt med deres sporarbejde over Fyn etc. og løsningen med erstatnings forbindelser.
  Et meget filosofisk spørgsmål fra mindstemanden :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, øv med bilen men de har lovet det er et hele for nu. Så det krydser vi fingre for:) Mindstemanden stiller de mærkeligste spørgsmål:o)

   Slet
 4. Dejligt at du havde en god oplevelse ;-) med foredraget altså. Kh. Birgitte

  SvarSlet
 5. Jamen så er det i det mindste overstået nu - de 3 ting!
  Sejt med dine foredrag. Dejligt at publikum er spørgelystne og interesserede i hvad du havde at sige.
  Jeg skal vist også lige tænke over den med hænder vs. fødder. Hmmmm....

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er ikke kommet til et svar endnu på det med hænder og fødder:o) tænker stadig over det.

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...