4. maj 2016

Dengang jeg klippede alt håret af eller i hvert fald tænkte på det.


Okay, ikke alt håret men 30 cm. Billedet er af MS Magasinet. Artiklen er et blogindlæg jeg skrev på MS Bloggen. Det handler om jeg føler mig heldig. For det gør jeg og jeg tænker engang imellem over, hvor heldig jeg er 'kun' at have sclerose. Det kan jeg ikke dø af. Jeg har et dejligt liv selvom jeg ikke kan gå mere end 200 meter ad gangen og kun med en rollator. Men er det stadig okay at føle sig heldig?
Jeg synes det er, for jeg har et godt liv. Jeg har en dejlig mand, skønne børn og et lille job som blogger på MS Bloggen. Jeg holder foredrag en gang imellem og elsker det, da det er ren terapi at tale om sig selv og ens sygdom til andre og til mange mennesker. Den 25 maj er det den internationale MS Dag og min chef på bloggen har spurgt om jeg ikke kan komme til Hillerød. Der sidder de kloge mennesker der laver sclerose medicin og de vil jo gerne se os der lever med sygdommen. Jeg snakker gerne om det både på engelsk og dansk ergo skal jeg til Hillerød. Glæder mig og dagen after skal alle vi bloggere fra MS Bloggen mødes i Ørestaden. Det glæder jeg mig også til men jeg glæder mig endnu mere til at overnatte hos en veninde i Herlev, hos hende og hendes mand og deres to dejlige drenge. Vi ses ikke ofte nok men prøver, at udnytte det så snart muligheden byder sig og det gør den jo så den 25 maj.
Så selvom det bliver et par travle dage med 2 foredrag den ene dag og blogundervisning hele den anden  dag, så glæder jeg mig. For der bliver jo tid til venindehygge om aftenen og til, at læse i min bog i toget. Win Win! Der plejer også at være så lækker mad både når jeg holder foredrag og til vores blogmøder. Igen win win!

Jeg skriver ikke så tit her på bloggen om sclerosen og handikap. Det er altså ikke fordi I ikke må vide det men jeg skriver jo om livet med sclerosen på MS Bloggen, så her på bloggen skriver bare om livet. Det er jo ganske normalt selvom jeg er fysisk handikappet. Altså livet for os. Vi tænker ikke over hverdag, at jeg har sclerose og ikke kan gå så godt. Sådan er vores liv bare og vi elsker det!

11 kommentarer:

 1. Sikke et dejligt indlæg, Mette. Det lyder som nogle spændende dage du har i vente her i maj måned og så må jeg også sige, at det er så dejligt at høre, hvor positivt du tackler din sygdom. Det er jo ikke en selvfølge, men så skønt at du vælger at fokusere på de positive ting, som der jo er bunkevis af i dit liv. Rigtig god dag, Mette. Kram herfra

  SvarSlet
 2. Skønne dage skal man samle på :-)

  SvarSlet
 3. Åh det bliver så skønt for dig med de 2 gode dage, omend de også bliver meget aktive. Kan godt lide dit billede på det med at tale om din sclerose, at det er ren terapi. Fantastisk! God fornøjelse - altså om 3 uger ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak kære Liv. Jeg glæder mig men ved også jeg er træt og mættet når jeg sidder i toget hjem om torsdagen:o)

   Slet
 4. Håber det har været en god tur :) kh Birgitte

  SvarSlet
 5. Åh nu ser jeg at det først er om lang tid. Hahahaha. Nå men håber I nyder den lange weekend.
  Jeg kan godt lide at du skriver lidt herinde om sclerose. Så bliver vi alle lidt klogere om hvordan man også kan leve med den sygdom.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha ha :o) ja, det er først sidst i maj:) go' lang weekend til dig.

   Slet
 6. Jeg sætter stor pris på din positive livsindstilling, trods odds omkring MS. Jeg har selv flere diagnoser og er fleksjobber, så jeg kender til det at have odds der gør at hverdagen ikke altid er let. Jeg nyder at leve, smile, og være glad og positiv, at komme forbi her, eller dine dejlige billeder på IG giver masser af glæde.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for dine søde ord:) Jeg nyder også at følge med hos dig og nyder, du altid er positiv:o)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...