1. maj 2016

Travl weekend med lækkert vejr.

Altså vi har endnu ikke fået samlet mindstemanden seng men vi har fået lavet et nyt skrivebord til ham.  Det er ikke helt færdigt men det er brugbart og meget større end det gamle.  Så får vi nok samlet hans nye seng en af dagene. Han synes nu det er hyggeligt med madrassen på gulvet så han klager ikke.
Mindstemanden var også til fodboldstævne i lørdags og faren var dommer i 3 ud af de 5 kampe de spillede. Det var også de 3 kampe drengene tabte,  mon det har noget med dommeren at gøre?!
Nå,  men ellers har vi nydt vejret og prinsessepigen har malet endnu et billede.

Hvad har du lavet i weekenden?? 

8 kommentarer:

 1. Sikke I da samler møbler i øjeblikket - skønt med sådanne projekter. I dag har vi stornydt vejret - sandaler og solskin, så stiger humøret altså bare!! Kram herfra

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi nød også det det skønne vejr i går og spiste årets første aftensmad udenfor:o)

   Slet
 2. Ja, man kan da ikke beskylde faren for at favorisere sønnens hold ;-)
  Ser godt ud med skrivebordet. Det bliver dejligt når sengen er samlet også - omend han er glad for madrassen på gulvet. Det er altså også hyggeligt - i en periode. Så bliver det godt nok at kunne sove i en seng igen. Tror jeg. Måske bare fordi jeg er blevet magelig med alderen?!

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej vel:o) Jeg har det nu også bedst i en seng:)

   Slet
 3. Mon din mand har modtaget bestikkelse fra modparten? Jeg synes din søn har en virkelig god sag dér!.... Det har været fantastisk vejr, årets første solskoldning er i hus ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har forhørt mig ang bestikkelse, det afvises pure.... Husk solcreme. Prinsessepigen mindede os om det i går. Tror det mere er fordi hun elsker duften af solcremen:D

   Slet
 4. Der var noget med at lørdags vejret var bedre end hos os :-) - Det blev først godt sidst på eftermiddagen. Søndags vejret var smukt.
  Spændende med børneværelse projekt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er så hyggeligt, at føre ideer ud i livet:) Især når solen skinner:o)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...