12. maj 2016

Farmor kommer!

Woooo Hoooo.....!!! I dag sidste på dagen kommer farmor. Så kan hun nyde den lækre trøje hun strikkede til mindstemanden 'live' i stedet for bare på billeder sendt via messenger. Det er den mindstemanden har på der på billedet. Hvor han også ligner sin far på en prik, da faren var 8 år.
Sikkert derfor farmor ikke tror på han kan være fræk.... Det tror hun nu heller ikke på prinsessepigen kan. I hendes øjne kan hendes 2 børnebørn ikke gøre noget forkert. Ungerne glæder sig til 5 dage med farmor i huset og prinsessepigen har gjort sit værelse klar. Der skal farmor nemlig sove så sover prinsessepigen hos mindstemanden. Så kan vi også lige få afprøvet trække-ud-funktionen i hans nye seng.
Lørdag og søndag skal prinsessepigen godt nok øve med musicalskolen til deres afslutningsshow søndag eftermiddag. Men hun opgiver gerne tiden med farmor for at øve så farmor kan se det store show søndag. Vi har jo også fri mandag, yeah!! Jeg glæder mig lidt til tirsdag, hvor svigermor skal hjem igen. Er det ok, at sige højt? Nej, jeg nyder da at have hende her (hun er ret så go' til at forkæle os alle rigtig meget) men jeg nyder nu også, når det bare er os fire igen herhjemme.

Nå, men jeg må vist hellere få gjort lidt rent inden svigermor ankommer. Det kommer der sjovt ingen og gør for mig. Heller ikke selvom det var det jeg ønskede, da mindstemanden kom med en 4 kløver til mig i går. Men måske det kun virker, hvis jeg selv finder 4 kløveren??

Nyd den sidste rigtig lækre sommerdag! 

Har hørt det er slut fra i morgen...... Typisk når svigermor kommer så regner det. 

14 kommentarer:

 1. Den dreng der Mette ... Han er altså skøn - og trøjen ligeså. Ja, det er ok at sige højt, især hvis farmor ikke forstår dansk ...

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak kære Lisbet:o) Farmor forstår ikke dansk men nu taler vi jo engelsk herhjemme så det er ok.

   Slet
 2. Hvor skønt; jeg var selv drattet død om, det er stensikkert! Men dejligt når alle nyder det! God fornøjelse til jer alle!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak tak:o) Det er hyggeligt nok men trættene for jeg slapper jo ikke sådan rigtig af, når der er andre. Manden og jeg savner også vores alene-når-ungerne-sover-tid. Men det er nu hyggeligt og ungerne elsker når vi har familie boende:)

   Slet
 3. Det er rart med gæster til overnatning, men også rart når de tager hjem igen. Sådan har jeg det også :-) kh. Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, Birgitte:) Jeg nyder det også men glæder mig også til at få mit hjem for mig selv igen:o) Dejligt at høre jeg ikke er den eneste der har det sådan:o)

   Slet
 4. Har vi det ikke alle sådan?? Min søde svigermor siger det meget godt - efter 2 dage lugter man som gæst :-). Kram herfra

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha ha ha:o) Ja, det er da en fantastisk måde at sige det på:)

   Slet
 5. Måske er det meget godt, hvis temperaturen falder lidt, for ellers vil Mindstemanden da få hedeslag, når han skal gå rundt i sin fine trøje :-) Hyggeligt med farmor-besøg (og skønt når hun rejser igen) :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, den har været alt for varm den sidste uge så ok det bliver koldere. men kun fordi han så kan ha' den på. Regn beder vi os fri for:)

   Slet
 6. Nå, så det er hende der tager regnvejret med til DK. Snyd altså. Håber i hygger amok. Vi får nok lov til at høre mere om prinsessepigens show, mon ikke? God Pinse.
  Og ja, det er okay at glæde sig til at få gæster og at glæde sig til at de tager hjem igen ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, heldigvis blev det ikke til så meget regn, i hvert fald ikke her:) Håber I har haft en dejlig Pinse:) Og tak, for jeg glæder mig meget til i morgen lige nu....

   Slet
 7. Skønt at farmor kigger forbi, det er jo dejligt at have hende irl.
  Håber hun nåede at have et par dage med godt vejr før fredagens nedkøling og lørdagens regn ramte os.
  Ønsker dig/jer en fortsat god pinse

  SvarSlet
  Svar
  1. Faktisk var det først lørdag eftermiddag vi fik regn og det var ikke så meget:) Også god pinse til dig:)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...