24. maj 2016

Det blev ved de to ting!

I morgen meget tidligt smutter jeg til Hillerød for at holde 2 foredrag. Jeg glæder mig - de to på billedet glæder sig til alenetid med faren. For det er åbenbart meget sjovere med bare far. Noget med noget Mac D til aftensmad og sådan.
Nu ved jeg jo heldigvis jeg nok skal få masser af kys og kram når jeg kommer hjem torsdag aften, for en gang aftensmad på Mac D er sjovt men især prinsessepigen elsker sin 'rigtige mad'.

Nå, lidt opdate på det der 3 ting der går i stykker noget. Altså vaskemaskinen blev lavet lørdag af en far til prinsessepigens veninde. Han satte slangen på (den var åbenbart hoppet af) og så kunne vi vaske igen. Bilen er i skrivende stund stadig på værksted men skulle være færdig i dag. Flere af jer kommenterede, at de to ting til sammen, bil og vaskemaskine, var nok så vi slap for en 3 ødelagt ting. Og det må være rigtigt for der er ikke sket mere. Lad os håbe det er det for nu.

Ha' en dejlig tirsdag.

12 kommentarer:

 1. Spændende med dine foredrag imorgen. Glæder mig til at høre om det. God tur. Kram D

  SvarSlet
 2. Rigtig god tur - håber på ikke for meget kø over Fyn, nu togene ikke rigtig kører så godt heller. Kh. Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du ha' Birgitte:o)

   Slet
 3. Jeg er født og opvokset i Hillerød, så det er "min" by ;) Jeg bor der ikke længere, men arbejder der og en stor del af mine venner og familie bor der stadig. Hvor skal du holde foredrag? Er det ifm. sclerose? Håber du kommer og frem og tilbage uden alt for meget bøvl med togene :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg skal holde foredrag på Biogen Idec. Jeg ved ikke hvor det er, bliver hentet på Høje Tåstrup station:) Jeg har været så heldig, at få et lift til Ringsted i morgen så håber det gør turen lidt nemmere for mig:) Det er min MS historie jeg skal fortælle til de mennesker der laver sclerosemedicin:)

   Slet
 4. God fornøjelse på turen! :-)

  SvarSlet
 5. Haha, når vores mor var til personalemøde om aftenen, fik vi lov at æde pomfritter foran fjernsynet - og tage dyner med i sofaen! To ting der var absolut forbudt ellers :p

  - A

  SvarSlet
 6. Det med 3 uheld, pyha, når det nu var både vaskemaskine og bil, så er det mere end rigeligt. Kunne det bare være en tallerken eller et glas der bliver smadret, så er regningen knapt så dyr.
  Håber foredragene gik fantastisk, og du kom godt frem og tilbage.
  Ved der er travlhed hos dig/jer. Husk lige at stoppe op og trække vejret.

  SvarSlet
  Svar
  1. ja, og det blev til tre alligevel:/ Foredragene gik super fint, tak:) Vi har trukket stikket ud de her dage og det er dejligt:o)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...