21. maj 2016

3 gange på en dag......

Kender I det?? En Tycho Brahe dag - en 'en ulykke kommer sjældent alene' dag - en 'der sker som regel 3, når den første først er sket' dag.
Nå, sådan en dag havde jeg lidt i går eller meget, det er jo som man ser på det.

1. Bilen kan kun køre i cirkler..... Det blev derfor ret svært at køre ungerne i skole. Heldigvis var vi i god tid og ungerne nåede bussen til skole. Den kom endda til tiden - det gør den ellers aldrig - og ungerne kom i skole til tiden. Jeg ringede til Falck og de kom og tog bilen. Den bliver ikke færdig før tirsdag sagde manden på værkstedet.

2. Vaskemaskinen lavede ballede. I går eftermiddags lød der pludselig plasken  ret så voldsomt. Gulvet i bryggerset er nu vasket meget meget grundigt.... Manden fra vaskemaskinefirmaet kan ikke komme før engang i næste uge og kigge på den. Hørte godt nok fra anden side, at det kunne være noget filter noget vi selv kan ordne. Hmmmm.... det må vi kigge på!

3. Er så ikke sket endnu..... Eller var nr. 1 som omstændig, at det tæller dobbelt??

Vi har lånt min søsters bil i weekenden. Jeg har lånt en med automatgear på mandag af en sød veninde. Den glæder jeg mig så meget til at køre i. Meeeeeen vi, okay mest mig, er lidt nervøs for den der tredje ting der ikke er sket endnu. For skal det være samme dag eller kan det være over flere dage??? For vi har jo lånt biler, tænk hvis der sker noget med en af dem!!
Nu er det her jo bare overtro, ik'? Og jeg kan lade være med at tro på det og så sker det ikke, okay?? Eller virker det ikke sådan?

Nå, men go' weekend anyway!

Måske mine havenisser giver held. de er i hvert fald glade for vores nye bænk, det er vi også, som vi har fået. Vi har fået to og den anden står i baghaven. Man sidder super godt på dem!

8 kommentarer:

 1. Kære Mette! Tænk, den kender jeg slet ikke den dér med tre... Skete der mere, så? Håber det bare var hændeligt uheld!

  SvarSlet
  Svar
  1. Næ, det er jo lige det. Der skete ikke mere i går og hvis det nu er at alle tre ting skal ske samme dag, så er vi nok fritaget for den tredje:) Forøvrigt lavede prinsessepigens venindes far lige vores vaskemaskine da han afleverede datteren her til overnatning. Det var ret sejt:o)

   Slet
 2. Jow jow, den er god nok. Det kommer altid i 3.
  Jeres 3. 'sjove' oplevelse opdagede I blot ikke, fordi 1 og 2 var så altoverskyggende træls! ;-)
  Håber på bilen også snart kan køre ligeud, bagud og til den anden side-agtig. Og at vaskemaskinen kan snurre igen - har I prøvet det der filter noget? God søndag. Kh. Liv

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har nok ret kære Liv. På tirsdag kan vi forhåbentlig kører i alle retninger. Vi tjekkede filter eller prinsessepigens venindes far gjorde. Det var ikke det men han mente det var noget slangeværk bagpå vaskemaskinen så han tjekkede. Det var det så det fixede han da lige for os:o)

   Slet
 3. Både bil og vaskemaskine - det tæller klart for 3. Godt den ene er fikset allerede ☺. Kram

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg er ret glad for vaskemaskinen ikke var mere besværlig. Nu må vi så se, hvor slemt det står til med bilen. Så jeg tror også godt vi kan sige, at det tælle for 3:) Go' søndag, Dorte:o)

   Slet
 4. Håber ikke der er sket mere her i weekenden ;-) kh. Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Birgitte:) Heldigvis har weekenden været ok rolig:o)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...