17. maj 2016

Engelsk slik, Cherry Coke, Maltesers og True Detective.

Manden fik go' gammeldags eller bare fra hans barnedom, slik i fødselsdagsgave af sin onkel. Farmor havde det med. Hun ankom endelig i torsdags ret så sent faktisk fordi der er sporarbejde hele vejen over fyn. Togene kørte men ikke tit og det var egentlig noget værre rod. Hun skulle så tilbage over fyn med toget i dag. Endnu værre rod og ingen toge sådan ordentligt før Nyborg. Jeg kørte hende til Odense, hvor hun så kom på en bus til Nyborg. Det gik, hun var glad og hun har sendt en sms, at hun er i lufthavnen nu. Rigtig træls for hende, synes jeg men hun var nu helt okay med det hele.
Vi har haft en dejlig weekend og faktisk var vejret ikke så skidt endda, så ingen brok fra svigermor! Vi fik fejret manden. Han ønskede som altid ingenting eller han havde købt en cykel for nogle uger siden som vi kaldte hans gave men udover det, ville han ikke have noget. Nu synes jeg jo der skal være noget så mindstemanden og jeg havde købt hans ynglings soda og chokolade.
Nå ja, og True Detective som jeg vi han havde ønsket længe. Glæder mig så meget til at se den serie!

Prinsessepigen øvede hele lørdagen med musicalskolen og vi så deres show søndag så farmor så ikke så meget til hende. Eller jo i går hyggede vi hele dagen allesammen.
Nu er det bare os igen og jeg nyder det. Er ret træt - det er vel ok - så manden tager fodbold-tjansen i dag og jeg varmer frysepizzaerne.

Har du haft en dejlig Pinse??


8 kommentarer:

 1. Lyder som et hyggeligt besøg og som en god fejring. God sofaaften til dig. Kram

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Dorte:o) Det var hyggeligt og farmor er kommet godt hjem:)

   Slet
 2. Årh hvor er han blevet forkælet. Både cykel, slik, sodes og mor på besøg! Så kan han da ikke ønske sig mere - andet end True Detective ;-) Tillykke med ham.
  Tak vi har slappet af i Pinsen. Helt helt nede i gear.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak tak Liv:) Lyder som jeres Pinse var perfekt:)

   Slet
 3. Dejligt svigermor har hygget sig hos jer, og i har hygget med hendes selskab. Og manden er blevet fejret efter bedste måde. Forøvrigt tillykke til og med ham :-)
  Jo tak. En stille og rolig pinse uden det store.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak tak:o) Dejligt du havde en skøn Pinse:)

   Slet
 4. Ja det er noget rod med de tog for tiden :/ håber svigermor kommer igen trods alt ;) kh Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Det tror jeg bestemt hun gør:o) Jeg skal til København på onsdag så jeg krydser godt fingre for togene kører igen hele vejen!

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...