31. maj 2016

Når katten er ude spiller musene på bordet

Eller når moren er ude spiller faren på bordet og bager en kage. Ej, det giver vist ingen mening. Altså manden bagte en kage i går mens jeg var til møde på skolen. Så den del er helt rigtig. Der var 2 æg i køleren og de skulle bruges senest i dag. Manden smider helst ikke noget mad ud så løsningen måtte blive en kage, mente han. Så da jeg kørte til møde kl 18.45 gik manden, med hjælp fra prinsessepigen, igang med at bage en kage.
Da jeg kom hjem igen lidt over otte duftede der dejligt i hele huset af kage. En ganske almindelig sponge cake med glasur. Det er da ikke at klage over, vel?!!
Her i huset er det manden der bager og for det meste sammen med prinsessepigen. De to ELSKER kage så de kan meget hurtigt blive enige om, at der skal bages. Mindstemanden og jeg er ikke de store kage-elskere men det er måske på vej til at ændre sig. Mindstemanden havde været til fødseldag hos en pige fra klassen i går eftermiddags. Der blev der serveret rutebil-lagkage. Han havde spiste 3 store stykker lagkage, fortalte moren. Så tænker det da bliver hans fødselsdagskage i år. Fik også opskriften og det er da noget nok lige den nemmeste kage at lave, ser det ud til!.

Hvem bager kage hjemme ved jer?

10 kommentarer:

 1. Det er mest mig der bager herhjemme. Mest boller og - kage er primært til fødselsdage og når ungerne virkelig efterspørger det. Dejligt med en kagebagende mand. Kram D

  SvarSlet
  Svar
  1. Især prinsessepigen er kageglad så hende og faren enes hurtigt om kagebagening:o)

   Slet
 2. Kære Mette, det gi'r da SÅ meget mening! Gid det var mig, der kom hjem til et kageduftende hus!....

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er en dejligt duft:o)

   Slet
 3. Jeg bager kagen, men spiser det sjældent. Jeg er nemlig ikke stor kage-spiser og også ekstrem kræsen omkring kage. Så æg hos mig vil nok mere gå til røræg. Kh. Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tilbød faktisk, at jeg kunne bruge æggene dagen efter til spejlæg:) Manden og prinsessepigen mente nu kage var et bedre valg:o)

   Slet
 4. Mums det både ser og lyder lækkert. Det der rutebilslagkage-noget, er det noget du deler?
  Jeg har nemlig 12 dage til den eneste sommerlagkage her i hytten, skal lægges sammen ;-) og jeg vil da gerne lige høre lidt mere rutebilsversionen. Tænk om jeg kunne blive inspireret.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ah, du får den lige her med det samme. Fik af vide det bare er købe kagkagebunde (win win) fløde rørt til flødeskum (easy peasy) og rutebillerne knuses i pose med kagerulle (sjovt og afstressende) de knuste rutebiler blandes i flødeskummen og lægges så mellem bundene. Couldn't be easier:) Nu har jeg så ikke prøvet det endnu men det lyder nemt, ik'? :o)

   Slet
 5. Denne rutebillagkage lyder til at være en af de hurtige at lave, velbekomme når i kommer der til.
  Dejligt manden lige laver kage til aftenskaffen, trods du og mindstemanden ikke er så interesseret.

  SvarSlet
  Svar
  1. ja, den lyder nemlig ret nem så tænker ungerne selv kan lave den:o) Manden min elsker at bage og selvom jeg ikke spiser kage ret meget, så elsker jeg duften:)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...