1. marts 2016

Lige varmt nok.

Vi besøgte nogle venner for et stykke tid siden. Det var noget så hyggeligt og vi startede besøget med kaffe og kage. Da vi ankom spurgte min veninde straks, om det var for varmt med brændeovnen tændt. De har den flotteste brændeovn i et hjørne af stuen og den brændte lystigt, da vi ankom. Jeg kan godt li' brændeovne og synes det er noget så hyggeligt. Jeg er bare ikke så go' til for meget varme (det er noget sclerosen har sørget for) og det ved min veninde godt. Derfor spurgte hun også. Jeg er nemlig så heldig, at have sådanne gode venner der spørger.
Nu var det faktisk ok med ild i deres brændeovn den dag, for det var sååååå koldt udenfor og deres hus har store rum. Så det blev aldrig for varmt for mig med den tændt.
Jeg synes jo som sagt også det er rigtig hyggeligt med sådan en. Især lyden af den knitrende ild, er der noget meget beroligende over.

Synes du også lyden er beroligende??

Indlægget er lavet i samarbejde med Bygma.dk men ord og meninger er mine egne
- Se min reklame politik her 


4 kommentarer:

 1. Lyden og synet af ild i en brændeovn er det bedste. Og hvis man spørger mig, må det gerne være så varmt, at man kan stege hanekyllinger!! Jeg er sådan lidt omvendt af dig på det punkt, lyder det til.
  Skønt med en god pejsedag :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var en dejlig pejsedag:o) Og man kan gå helt i trance når man kigger ind i ilden:)

   Slet
 2. Hvor er det dejligt med en veninde der tager hensyn.
  Jeg kender det godt, har selv i mange år boet i et hus, hvor vi fyrede med fastbrændsel, altså ikke brændovn, desværre. Vi havde det altid meget varmt, så da jeg flyttede i en lejlighed hvor stuen var enegavl, kan du tro jeg frøs meget om vinteren, trods radiatoren stod på fuld blus, og der var tændt levende lys, frøs jeg. Kom fra et hjem med fast temp. på 26 grader.
  Hvis jeg fik muligheden for eget hus igen, så vil jeg gerne have pejs, det er så hyggeligt, brændeovn er også dejlig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, hun er en dejlig veninde:o)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...