29. februar 2016

Det tager mere end en go' nats søvn åbenbart!

Jeg er her endnu - har bare været en anelse træt. De kære anden klassebørn sov fint men jeg sov ikke så meget.... Der er jo mange lyde og sådan, ik'! Så jeg har været lidt træt siden og selv en go' nats søvn fra lørdag til søndag, er ikke nok til, at man sådan helt er på toppen igen åbenbart. Først hertil morgen føltes det 'normalt' igen.
Nå, men nok om min træthed. Mindstemanden var også pænt træt men havde haft en fantastisk overnatning. Alle havde hygget, ingen konflikter, pizza til aftensmad og vi voksne kunne sludre, da ungerne ikke rigtig havde brug for os. De legede, ledte efter skolens spøgelse Den Hvide Dame og spillede fodbold i gymnastikssalen.
Lørdag blev der slappet af og i går skulle mindstemanden så til fødselsdagsfest. Da han kom hjem kl 14 var det en meget træt lille mand som sagde:

"Jeg har brug for frugt, mor. Og så vil jeg gerne bare slappe af"

Det fik han da så lov til selvfølgelig og lige inden han var kommet hjem, var prinsessepigen taget til fødselsdagsfest så der var ingen der forstyrrede ham.
Nu er det mandag med springgymnstik og dans og om 20 dage tager vi til England, når ungerne har lavet gymnastikopvisning.

Ha' en hoppetastisk mandag!

15 kommentarer:

 1. Dejligt det gik så fint med arrangementet. Så pyt med at man er lidt balret. Dejligt med England lige om hjørnet. Ha en dejlig mandag

  SvarSlet
 2. Dejligt det gik så fint med arrangementet. Så pyt med at man er lidt balret. Dejligt med England lige om hjørnet. Ha en dejlig mandag

  SvarSlet
 3. Det lyder som et rigtig fornøjeligt arrangement for både store og små. Jeg ville nu heller ikke kunne sove noget særligt på den måde - og med min alder, havde det måske taget mere end en weekend, at komme ovenpå igen ;-)
  Uh, det bliver så fedt for jer at komme til England igen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, vi glæder os til påske:o)

   Slet
 4. Åh, jeg tror, jeg ville være flere dage om at komme til hægterne igen. Men hvad gør man ikke for de kære poder :-) Det bliver da bare skønt for jer at komme afsted til England igen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. ja, vi glæder os også rigtig meget:)

   Slet
 5. Fuld forståelse her fra! Jeg var også i dén grad gået i brædderne!! Zzzzzz.......

  SvarSlet
  Svar
  1. Hahaha:) Jeg var egentlig ok i morges men nu.... zzzzzzzz! :o)

   Slet
 6. Fandt de spøgelset? :-) Forstår du er træt, men skøn oplevelse for ungerne.
  Kh Lisbet

  SvarSlet
  Svar
  1. Der var delte meninger om spøgelset:o) Det er en vandrehistorie som især de børn (ligesom mindstemanden) der har større søskende på skolen kender:) Nogen mente hun blev set - andre mente det var løgn:o)

   Slet
 7. Hold da op så travl du er, men god oplevelse for alle :-)
  Pøj pøj med opvisningen og turen til England :-)

  SvarSlet
 8. Dejligt børnene hyggede sig, og de alle fik sovet, måske ikke helt det de normalt gør, fra fredag til lørdag, men der var rimelig ro.
  Forståelig i begge var brugte, det er ikke det samme, altså at sove ude, især ikke når det er på luftmadras i et klasseværelse eller hvor i nu har placeret jer.
  Hyggeligt med en tur til England i Påsken, det bliver dejligt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, havde det bare været en luftmadras:o) Nej det var nu fint nok på madrassen. Ja, vi glæder os til påske i England.

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...