16. februar 2016

Who let the sun out.......

Åh, så skønt med sol....
Ungerne hoppede på cyklerne, jeg tog scooteren og stokken. Vi drønede alle på legepladsen ikke ret langt fra. hvor mormor bor.
Det er da bare så lækket vejr i dag. Sol fra en skyfri himmel og ingen vind så selvom der ikke står mange grader på termometret, er det ikke så koldt.

Der er faktisk ret mange legepladser tæt på, hvor vi bor. Denne her er en af ungernes ynglings. Sjovt nok også den med mindste ting men et par gynger og en masse sand er der. Det er så åbentbart nok til de er underholdt mens jeg sidder og nyder solen. Jeg frøs ikke engang!

Efter endt leg skulle moren lige på toilettet. Godt mormor bor lige rundt om hjørnet fra legepladsen. Hun havde også både juice og vingummi win win.
Nu er vi hjemme igen og der hygges med frokost og tv. Om lidt er faren hjemme og vi skal ingenting eller jo, jeg skal læse min bog og så skal jeg lige ha' pakket den pakke ud med bøger postdamen lige har afleveret.
Jeg elsker ferie....

P.S. Mindstemanden blev hentet kl 22 i går aftes for han savnede hans mor. kammeratens mor sagde, at det nok var fordi hendes søn snorkede. Sødt af hende men tror nu bare mindstemanden ikke var klar. Vi prøver igen en anden gang og en dag kan han. Indtil videre må kammeraterne sove her og det vil de heldigvis gerne. Prinsessepigen har lært at sove ude, så er da sikker på mindstemanden også når dertil en dag!

10 kommentarer:

 1. Ja, dejligt med solskin også selvom jeg har siddet indendørs hele dagen. Kh

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi har nydt det dejlige lys der følger med sol lyset:)

   Slet
 2. Så skønt med solstrejf og løfter om forår! Og den lille mand!... En dag lykkes det, det er helt sikkert! Håber han er ok!

  SvarSlet
  Svar
  1. Han var ok og fortalte om, hvor hyggeligt de havde haft det:o) Han var også fint gået i seng men så kunne han ikke sove og kammeraten faldt i søvn med det samme. Er sikker på det nok skal lykkes en eller anden dag. Heldigvis er han ok hvis det er mormor han er hos. Så vi kan tage til Budapest med god samvittighed:)

   Slet
 3. Jeg nød dine billeder på IG - Nød turen hjem fra job, cykler jo frem og tilbage, så skønt vejr. Det er dejligt børnene har deres mormor så tæt på, nu deres farmor/farfar og øvrige familie på faderens side bor en sejl/flytur væk.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak:o) Ja, vi nyder mormor er lige om hjørnet - Mormor nyder det også. Hun synes det var langt væk, da prinsessepigen og mindstemanden blev født og vi boede i London.

   Slet
 4. Det er nogle dejlige dage med solskin for tiden :-) dejligt med spontan-tur. Kh. Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, og den skinner faktisk også i dag:) I hvert fald lige nu:o)

   Slet
 5. Fantastisk vejr! Skønt I kom ud i det. Og ham bettemand han skal nok finde ud af det en dag. Måske kedede han sig bare, fordi han ikke kunne falde i søvn - og når så kammi bare sover, så .... bum bum bum.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det kunne nok ha' noget at gøre med kammi faldt i søvn først:o)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...