7. februar 2016

Hvad farve har søndag?

Jeg ved det ikke men i dag er prinsessepigens lilletå blålilla. Hun har været på gymnastikweekend med sit springhold fra lørdag til søndag. Vi hentede hende her til middag og så et lille udpluk af det de skal vise til opvisningerne.
Hun sendte en sms i går aftes for, at fortælle hun havde slået foden. Den var hævet men hun havde is på. Hun var også helt ok og nej, jeg skulle i hvert fald hverken ringe eller noget meeen havde jeg fortalt far om hendes fod??? Han sad ved siden af mig og læste med men skyndte sig da lige at sms sin datter, at han kendte til hendes skade. Vi hørte ikke mere fra hende....

Da vi hentede hende i dag så vi så skaden og hendes lilletå er ret så blå og stadig lidt hævet. Det var nu ikke det hun snakkede om men, at de havde næsten ikke sovet, at de havde haft såååå sjovt og hun nok gerne ville hjem bare og slappe af.
Tåen skal nok blive okay igen men det tager lidt tid så diverse dans og gymnastikundervisning i næste uge, er aflyst. Derefter er det jo vinterferie så forhåbentlig er hendes tå klar igen efter ferien.

Nu må jeg heller lave en frugtskål til patienten på sofaen.

Hvad farve er din søndag??

17 kommentarer:

 1. Skønt med dejlig weekend på trods af blå tå. Ekstra god, når mor pyldrer! Ret hyggeligt, lyder det til! Måske I skal noterer her hvor mange farver tåen kommer omkring inden den lander på 'normal' igen?!
  God bedring herfra, og god søndag :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. ja, det må jeg se om vi kan få gjort:) Og tak:) også go' søndag til jer.

   Slet
 2. Hmm, jeg tror søndag er rød for mig... og god bedring med datterens tå :-) kh. Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Rød er en dejlig farve:) Tak, vi håber tåen er klar snarest muligt:)

   Slet
 3. Min søndag har skiftet farve gennem dagen, himlen har været grå og regnfuld og i eftermiddag var den blå med sol og med en blanding af tunge regnskyer og de hvide lette :-), så det var grå, blå og hvid.
  Nu er der levende lys omkring mig - så der er masser af varme, en varm gul farve.
  God bedring til prinsessepigen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak:) Hun er mest bekymret over hun kun kan have en sko på i morgen, end at tåen er øm:o)

   Slet
 4. Rigtig god bedring med PPs lilletå. Det er jo ikke ret meget sandal-agtigt vejr, så jeg håber hun trods alt har nogle sko, der kan rumme den lettere hævede tå?!
  Søndag er sort. Altså sådan visuelt, når jeg tænker på det. Det er bestemt ikke negativt. Faktisk rigtig dejligt. Lidt ligesom at fredage er gule og lørdage er blå. Resten af ugedagene kan jeg ikke se for mig lige nu ;-) mærkeligt! Nåmn. Jeg vil nyde resten af min skønne sorte-søndag-aften. Håber jeres bliver mindre blålilla i løbet af natten ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih, altså det er interessant hvordan vi ser farverne og dagene:o) Tak, vi håber også tåen har det en anelse bedre i morgen. Vi er ikke helt afklaret med skoproblemet endnu men vi finder vel på noget:)

   Slet
 5. Stakkels prinsessepigen!
  Er I sikker på tåen ikke er brækket????
  God bedring med hende:0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak:) Trænerne mente det ikke og hun går ikke i smertepanik når vi rører tåen og bevæger den, men nej vi er da egentlig ikke helt sikre. Jeg ringer lægen i morgen tidlig så må vi, hvad de siger.

   Slet
 6. Altså her er der ingen tvivl omkring ugedagenes farver. Sådan har det altid været: Mandag er hvid, tirsdag er gul, onsdag er grøn, torsdag er blå, fredag er lilla, lørdag er rød og søndag er grå. #selvtak;-). Rigtig god bedring med prinsessepigen. KH Dorte

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak tak :o) Det er fantastisk med dine farver på alle dagene. Jeg synes også helt sikkert onsdag er grøn:)

   Slet
 7. Min mandag er blå :-) Det er så sødt det der med at det er vigtigt lige at blive set. At farmand kender til skaden :-)
  Kh Lisbet

  SvarSlet
 8. Jeg tror, min søndag var langsomt gråblå med gule, energiske pletter, hvor jeg skyndte mig at udrette et eller andet. God bedring til PP. Medmindre tåen stritter ud i en helt forkert retning (og det gør den jo ikke), kan lægerne ikke gøre meget, selv om den skulle være brækket. Så lad os bare vedtage, at det er den ikke, så behøver PP ikke at bekymre sig om det :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hi hi tak:o) Faktisk var tåen noget bedre i morges og hun kunne have kondisko på. Ringede alligevel til lægen som sagde det i alle gør, at der ikke er noget at gøre ved den. hun kunne vrikke med den i morges så tror faktisk ikke den er brækket.

   Slet
 9. God bedring til prinsessepigen - tåen lyder brækket ud fra beskrivelsen, men som fruen i midten siger, så gør lægen ikke noget ved en brækket lilletå ud over at ordinere ro og træsko for at stive tåen af (som om mange har det efterhånden) og jeg forestiller mig ikke at prinsessepigen har lyst til at gå i skole i træsko. Men lyder som om hun har haft en fantastisk weekend på trods af tåen ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Træsko har vi ikke men faktisk var tåen noget bedre i morges. Hun kunne have kondisko på og hun kunne vrikke med tåen:o) Ringde alligevel lige til lægen som fortalte mig det, I andre også har fortalt mig, at der ikke er så meget at gøre ved den:o)
   Ja, heldigvis nød hun weekenden med alle gymnastik vennerne trods øm og blå tå:)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...