2. februar 2016

Børn og computere.

Vi gav hver af ungerne en bærebar computer i julegave. En skolecomputer og deres første computer. Især prinsessepigen har brug for den i skolen eller herhjemme til e-mat og matematikfessor. Mindstemanden behøvede den ikke til skolen endnu men vi fik et godt tilbud på 2 stk så vi slog til. Han bruger den så mest til youtube og minecraft men han er også begyndt, at skulle lave tabeltræning på e-mat. Så vi synes det var en go' investering og ungerne var selvfølgelig ovenud lykkelige for, at få en computer.
Foruden lektier bruger prinsessepigen sin computer rigtig meget til at høre musik og se musikvideoer. Hun fik en mikronfon af sin moster og onkel i julegave og den kan tilsluttes computeren. Hun fik trådløse høretelefoner af onkel og tante i England i julegave, så vi kan vist roligt sige hun er udstyret. Det var altsammen noget hun havde ønsket for hun synger meget og laver videoer. Manden har lagt et recording program på hendes computer der arbejder sammen med mikrofonen, så hun kan optage sig selv når hun synger. Hun kan derefter så redigerer det på computeren, ligge kor på og lign.
Alt for teknisk til jeg fatter det men manden og prinsessepigen virker til at have styr på det. Der optages i hvert fald sange og videoer i flere timer sommetider. Prinsessepigen er yderst tilfreds med hendes lille studie, hvis man kan kalde det det!

Indlægget er lavet i samarbejde med Power.dk men ord og meninger er mine egne
- Se min reklame politik her 

6 kommentarer:

 1. Jeg kan kun sige, at da jeg var på din datters alder ville jeg ha' begået mord for at få tilsvarende udstyr! Jeg ville i dén grad ha' (mis)brugt det; jeg kan kun forestille mig hvor lykkelig hun må være! Suk, vi andre måtte klare os med en staniolsomviklet deodorant. Yndigt.... :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, hun elsker det og synger noget bedre end jeg gjorde i hårbørsten back in the days. Det må er helt sikkert farens gener - han spiller og synger. Jeg kan ikke på nogen måde forsvare hun har det fra mig uden at lyve:o)

   Slet
 2. Det lyder da også perfekt med sit helt eget lille studie :-) Skønt når udstyr kan tilpasses deres interesser i den grad. Forstår hun er glad :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, hun elsker det og hendes veninder plejer også gerne, at synge med:)

   Slet
 3. Det lyder som en perfekt gave og hvorfor ikke slå til når muligheden var der.
  Vi skal følge med udviklingen, og de krav der stilles til børnene og de unge mennesker, dog må vi gerne sige fra når der ikke bliver plads til leg, og det har de begge fundet ud af, og det med hver deres interesse. Skønt.

  SvarSlet
  Svar
  1. :o) Ja og vi får lov til at høre prinsessepigen synge...... Meget:o)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...