25. februar 2016

21 børn, en gymnastiksal og helt sikkert en smadret mor, når det bliver lørdag!

I morgen løber mindstemandens klasses overnatning af stablen (billedet viser nok ikke særlig godt, hvordan det bliver. Tror ikke nogen af ungerne i morgen ligger sig for at læse en bog) 21 unger i aldren 8-9 år og 6 voksne (her behøves alderen vel ikke nævnes) skal sove i gymnastiksalen fra fredag til lørdag. Mindstemanden glæder sig. Jeg vil ikke ligefrem sige, at jeg glæder mig men nok mere glæder mig til det er overtsået. Altså det er nu hyggeligt nok. Mindstemandens klasse er en go' klasse med få konflikter. Sidste år var det nu rigtig hyggeligt for os voksne men vigtigst er det, at ungerne synes det er rigtig rigtig hyggeligt og det synes de.
Jeg ved godt hele min lørdag kommer til at foregå i en tåge af træthed men jeg synes nu det er det værd. For det er sjovt, at være sammen med hele klassen og se dynamikken. Vi forældre der er med, hygger os også og får sludret lidt mere end vi måske plejer, så det skal nok blive en go' overntning.
Nu ved I så hvorfor der måske er helt stille på bloggen og i jeres kommentarfelt her i weekenden. Nogen er muligvis sååååååååååå træt.

Er du forældren der sover på skolen med ungerne??

9 kommentarer:

 1. Kære Mette! Er jeg for streng hvis jeg siger, at du har min dybeste medfølelse? Arj, jeg ved det godt, jeg er totalt farvet af min egen socialfobi som er ekstra udtalt i skoleregi... Rigtig god fornøjelse, Mette, jeg ser frem til en update her på bloggen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. hahaha nej nej, du er slet ikke streng:) Jeg er taknemlig for din medfølelse. Jeg gør det kun fordi det er nødvendigt for, at mindstemanden får en go' oplevelse. Eller måske ville jeg hjælpe alligevel men jeg lå da hellere på sofaen på fredag end i en gymnastiksal:o) Der skal nok komme update helt sikkert:)

   Slet
 2. Rigtig god fornøjelse til jer begge to ♡

  SvarSlet
 3. God fornøjelse. Det lyder hyggeligt og som et sikkert hit blandt de unge mennesker. Helt sikkert også fedt når man er på den anden side ☺. Kram

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Dorte:) Ja, jeg glæder mig til ørdag morgen når vi er hjemme igen:o)

   Slet
 4. God fornøjelse. Det lyder hyggeligt og som et sikkert hit blandt de unge mennesker. Helt sikkert også fedt når man er på den anden side ☺. Kram

  SvarSlet
 5. Håber virkelig børnene har haft nogle fantastiske timer ½ døgn ekstra på skolen, endda sovet der eller ;-)

  Krydser fingre for du har klaret det uden for mange knups.

  SvarSlet
 6. Håber det hele gik godt :-) vi har ikke sådanne arrangementer på mine ungers skole, men jeg er ikke helt vild med det i øvrigt. I det hele taget så er jeg ikke så forældre-social, som jeg burde. Desværre, men jeg har forklaret mine unger det og de accepterer at jeg er som det nu er ;-) kh. Birgitte

  SvarSlet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...