21. februar 2016

Dejlig mad, MGP for børn, endnu en skatehal og et job til prinsessepigen.

Vi har brugt weekenden hos vores skønne venner. Vi har snakket, grint en helt masse og spist fantastisk lækker mad. Nok også for meget af det....
Min veninde arbejder i tøjbranchen og hun havde spurgt, om prinsessepigen ville være model for en dag. Uh..... det skulle hun ikke sige to gange. Prinsessepigen ville rigtig gerne så vi sendte mændende og drengene i skatehallen.
Prinsessepigen prøvede forskellige sæt mens min veninde så tog billeder - mange af dem. Jeg tog behind-the-scenes billeder!
Mens vi drak cola (det må man godt få mens der 'arbejdes') blev billederne ordnet og prinsessepigen fik lov til, at sige hvilke billeder hun synes var fedest. Ud af de mange forskellige valgte min veninde nogle ud de gerne ville bruge. Vi fik så også en kopi sendt.
I går aftes så vi så MGP (sammen med de fleste børn i dk, formoder jeg) og der blev stemt på de udprintede stemmesedler. Min yndlings vandt! Ungerne hyggede og vi voksne fik sludret og vi fik alle spist slik i lange baner!
Fantastisk afslutning på en dejlig vinterferie og nu prøver jeg så at samle mig så jeg kan få styr på, at det er hverdag i morgen. Synes den trækker tænder ud....

Har du haft en dejlig weekend?

N.B. Tøjet prinsessepigen har på, er af børnetøjsmærket QUEENZ. Det forhandles flere steder i Danmark. 
Indlægget er ikke sponsoreret på nogen måde. Prinsessepigen havde en fantastisk oplevelse som model og jeg ville gerne vise jeg billederne, da jeg synes min veninde har taget nogle helt fantastiske nogen!

11 kommentarer:

 1. Ih altså, det er jo enhver piges drøm at blive klædt på og shinet op til modefotografering, og så må det da være skønt, at mor har de rigtige veninder :-) fine billeder og spændende, om der kommer flere billeder fremover :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Arj ikke enhver piges drøm, vel? Men mange pigers ... tror jeg! ;-)

   Slet
  2. ja, frue prinsessepigen er så glad for min veninde:o) Især fordi jeg ikke er så go' til eller interesseret i mode m.m. Det var nu helt fantastisk at se med:) Ja, nu må vi se o de kan bruge hende en anden gang:o)

   Slet
 2. Det lyder som en skøn afslutning på en skøn ferie! Ja, det trækker tænder ud, det dersens adr-badr-mandags-fy-da-føj-da-noget i morgen. Kan IKKE overskue det!.....

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror også jeg synes der er endnu hårdere, at skulle igang da vi har været væk hele weekenden, og er blevet så forkælet:)

   Slet
 3. Fantastisk med modelfotos. Ny karriere. Det er virkelig nogle lækre billeder - og hun ser, som altid, godt ud! :-)
  Jeg er også lidt små-presset over det der med at få hverdagen ind igen nu. Noget med lektier, madpakker, taske-pakkeri und alles. Åh, det hele skal være klar allerede i morgen tidlig. Suk. Har haft en dejlig ferie - vil gerne have en mere ...

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Liv:o)
   Uh, jeg kunne også godt bruge en uges ferie mere:)

   Slet
 4. Lyder som en helt igennem dejlig weekend. Sikke en stor oplevelse for din datter. Jeg håber I er klar til hverdagen igen ovenpå hvad der lyder som en dejlig ferie. KH Dorte

  SvarSlet
 5. Tak:o) Ja, det var en skøn oplevelse og vi har nydt ferien:) Der er styr på tasker m.m. så hverdagen er velkommen:)

  SvarSlet
 6. Skøn weekend. Drengene fik lov til det de allerhelst ville - altså skate, og prinsessepigen en meget stor oplevelse med at posere som en fotomodel, måske endda få lov til at komme med i bladene for det lækre tøj, måske er der allerede noget på ønskesedlen ;-)
  Jeg tror de fleste børnefamilier har siddet klistret til tv i lørdags, og dejligt det var en sang der faldt i din smag, for du kommer med garanti til at hører den mange gange ;-)
  Velkommen til hverdagen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak tak:) Vi kom godt tilbage til hverdagen:o) Jeg har lidt et ønske om, at hun skal ha' den blå kjole hun havde på, når vi skal til bryllup i England til August:o)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...