13. februar 2016

Ellakøbing hed deres lille by.

Ungerne havde emneuge i sidste uge. Hele skolen var involveret. Der har de sidste par måneder været valg af borgmester, byvåben og møntenhed.
Hele ugen har der været gang i deres lille samfund med alt fra madlavning, kreativt værksted, band, politi, tyve.... Jo jo, der var gang i byen. Ungerne tjente penge - de blev brugt, der blev spist kager i skoletiden og pandekager.
Torsdag aften skulle alle vi forældre så komme. Mindstemanden skulle arbejde i cafeen og prinsessepigen havde to koncerter med bandet.
Det var hyggeligt men hold da op jeg var træt bagefter.... Sååå mange mennesker, så varmt på skolen og larmende. Det vigtigste er selvfølgelig ungerne synes det var godt og det synes de. De var nu også pænt trætte fredag morgen og kun fordi det var fastelavnsfest på skolen, fik jeg dem op uden brok.
Nu har de ferie en uge og de trænger. Ingen af dem har ytret ønske om, at lave noget. Tænker der skal soves længe og bare slappes af.

Ha' en dejlig lørdag.

8 kommentarer:

 1. Det ser vel nok fint ud! Jeg ville gerne ha' været en lille flue på væggen under koncerten, en helt usynlig én af slagsen :-). Dejligt med ferie: det lyder som en god plan med noget afslapning; håber I får det skønt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tror mig du ville ikke være flue på væggen med mindre du også havde høreværn på:o) Det var pænt op ad bakke med rytmen....:o) Tak - vi glæder os til at slappe af.

   Slet
 2. God weekend og rigtig god ferie. Håber I rigtig får slappet af alle sammen. Kh Birgitte

  SvarSlet
 3. Når et emne der er breder sig så meget at hele skolen og forberedelserne strækker sig over længere tid, kulminere op til en ferie, så skal der pustes ud. Vi skal alle huske vore børn har jo også brug for bare at være.
  Et udtryk min datter bruger, bare kigge ind i en mur, hvor jeg siger kigge ud i luften. Eller bare det at lukke døren og være sig selv.
  Jeg er sikker på de kommer listende om nogle dage, hvor de gerne vil have lov til et eller andet aktivt.
  God søndag og ferie til jer.

  SvarSlet
 4. SIkke en skøn idé. Hvad hed pengene så?
  Elsker sådanne arrangementer - mest når der ikke er mennesker og støj ... eller det ødelægger måske konceptet?! ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Pengene hed Narnianer. Ja, der er da ingen grund til at finde på et nemt navn, vel:) Jeg elsker de har emne uge og det er fint lige at være med og se. Men mange mennesker og muik der er falsk kan godt gøre en lidt træt:) Men hyggeligt var det;)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...