8. marts 2016

Hvordan har vi lige klaret os.....

Vi har simpelthen hen gået hen og har købt en ritgig fryser. Altså en fryser der kan være noget i, mere end to posser fritter, 6 is og 4  pizzaer. Sådan en lille fryser er nemlig alt vi har haft altid. NU skal det så være slut - manden og jeg har taget en voksen beslutning og har købt en 'rigtig' fryser.
Den bliver leveret snart, meget snart og jeg er helt oppe og kører. Lige så snart den er sat til og klar, så skal jeg da ud og handle fryser-ting! Glæder mig helt vildt til, at kunne købe på tilbud og spare penge..... Eller noget!
Mens jeg venter kan jeg lige få lidt arbejde fra hånden ik'?! Hvis jeg altså kan koncentrere mig nu jeg er så spændt.

Tænk sig jeg kan blive så begejstret for en fryser men det kan jeg altså. Og det her er ikke engang et sponsoret indlæg eller noget - bare et indlæg fra en helt-oppe-at-køre-husmor! Nu har fragtmanden lige ringet, at han er her om ca 20 minutter. Jeg må holde mig klar så jeg smutter!

(Uh, i morgen sker der noget spændende men det må I vente med, at læse om til i morgen eftermiddag. What a cliffhanger, eh'!!!)

15 kommentarer:

 1. Uuuuuhhhhh. Tillykke! Har stor forståelse. Vi har også just udvidet vores fryserkapacitet - med et ekstra lille fryseskab (som supplement til vores eksisterende lille fryseskab). Så kender følelsen. Happy shopping! ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak tak Liv. Fryseren er vel ankommet:o)

   Slet
 2. Gratulerer! Vi har endnu den store fryser til gode (hvis vi nogensinde når så langt), efter at vi fik stort køleskab i november. Frys er dejligt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak tak:o) Fryser en ankommet og jeg gav fragtmand en cola så løftede han det ind på plads:o) Today just rocks:D

   Slet
 3. Vi har haft stor fryser, men har nedgraderet os selv i størrelse. Vi var ikke særlig gode til at udnytte mulighederne. Håber I bliver super glad for jeres. Kram

  SvarSlet
 4. Vi har haft stor fryser, men har nedgraderet os selv i størrelse. Vi var ikke særlig gode til at udnytte mulighederne. Håber I bliver super glad for jeres. Kram

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er sådan en med 3 skuffer som jeg glæder mig til at fylde:)

   Slet
 5. Det bliver da dejligt :-) Spændende, om du nu bliver sådan en, der steger 100 frikadeller af gangen og fryser ned, bager brød og boller og fryser ned, dyrker dine egne ærter og fryser ned. Og og .. :-) Jeg er ikke. Drømmer sommetider om det, men dér når jeg vist aldrig til.

  SvarSlet
  Svar
  1. ha ha ha ha ha åh du er sjov:o) Sådan bliver jeg aldrig for alt kan købes:) Laver ALDRIG selv frikadeller:o) Alt i fryseren vil blive købt og jeg glæder mig til at køber 4 poser frysefritter når de er på bud istedet for kun en:) Uh, og burgere, pizzaer og sådan. Så løber vi nemlig ikke sådan tør:) Min kære søster er go' til det der - jeg fryser bare rester ned og køber ellers bare....:o)

   Slet
 6. Tillykke ! Fryserplads er klart undervurderet. Har heller ikke fortrudt, at jeg skiftede fra en lille fryser til hele 4 skuffer! Kh. Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Birgitte:o) Fryserplads er bare det bedste. Har haft totalt optur over, at fylde den her i dag:o)

   Slet
 7. Hjertelig tillykke med den. Nu mangler du bare et jordbærbed og en ismaskine så kan du fylde fryseren med is, når du ikke vil lave frikadeller :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak tak:) Uh, en ismaskine var da ikke af vejen:o) Det må vi overveje:)

   Slet
 8. Så godt med en fryser, en kummefryser formoder jeg. Savner den jeg havde, tilbage for 20 år siden (har ikke plads nu), især det den altid var fyldt op med. Om vinteren var der er forråd fra køkkenhaven, dog ikke porer og kartoflerne (de var i en roekugle). Der var friskfangede fisk, hjemmeslagtet gris, lam, kyllinger, ænder og altid noget oksekød der var hjemmeslagtet (ex manden var uddannet slagter). I dag er mit købt og i et fryseskab med 3 kurve :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Lyder fantastisk:o) Vores er bare en med 3 store skuffer men det er også meeeeeeget mere fryser end vi nogensinde har haft. Er godt bange for jeg må indrømme, at det ikke bliver til hjemmegjorte ting som sådan der skal i vores fryser:/

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...