31. marts 2016

Bop it!

Prinsesepigen og mindstemanden fik det her spil af tante her i Påsken. Det var deres meget forsinkede julegave fra hende. Jeg har ikke set spillet før men er så glad for ungene fik det. Det er rigtig sjovt, en anelse stressfuldt og så vanedannende.

Du trykker på midten og en stemme fortæller så derfra, hvad du skal. Der er 4 ting plus midten som er Bop it.

1. Hiv/træk den (pull it)
2. Drej den (spin it)
3. Flick den (flick it)
4. Twist den (twist it)

Stemmen er ret sjov (vi har den engelsk version men tænker da, at der findes andre sprog) og det er stemmen der kan stresse lidt men det er jo også det der er sjovt. Det går ret hurtigt og der er ikke et mønster så du kan ikke gætte, hvad næste ting du skal, er. Det ved jeg fordi, at jeg jo med det samme tænkte ha, jeg kan da sagtens blive ved i en evighed..... Efter 20 rigtige var jeg ude! Er så blevet lidt bedre men ungerne er endnu bedre til det.

Nå, men ville bare fortælle om Bop it skulle du mangle et spil der kan spilles hvor som helst. I bilen, ved bordet, i haven you name it. Ved godt nok ikke om det sælges herhjemme. Har ikke undersøgt det men anbefales, det kan det altså.

Hvad spiller I ellers derhjemme?

6 kommentarer:

 1. Åh hvor i hygger med Bob (It) ;-) lyder sjovt. God gave at få - som de kan spille sammen og bruge igen og igen og igen!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er bare et rigtig sjovt spil:o)

   Slet
 2. Hej Mette - vi havde det også på er tidspunkt, tænker i skrivende stund på, hvor de monstro blev af?.... Nå, any ways, vores unger var også VILDE med det. Tror også vores var på engelsk :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har aldrig set det før. Så glad for tante gav det til ungerne. De måtte dog opgive at spille i længere tid, da forældrene havde en lille konkurrence kørende. Ja, jeg 'lod' manden vinde:o)

   Slet
 3. Dejligt når børnene får noget vi voksne også kan være med til. Og fedt det ikke kan gennemskues, altså fortsætte i evighed, trods fejl svar kan man falde fra. Måske er der noget med tid kontra korrekte svar.
  God fornøjelse med spillet.

  SvarSlet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...