10. marts 2016

Nyt hår = Nyt tøj!

Billedet her er fra i sommer. Jeg har min ynglings cardigan på og er ved, at ordne lille kusinens hår. Jeg har den sidste uges tid kigget gamle billeder igennem fra for 10 år siden. Hvad ser jeg gang på gang? Denne her cardigan, hvilket jo betyder den i hvert fald er ti år gammel! Hmmm, er det okay med så gammelt tøj? Jeg vil ikke af med den og til mit forsvar, er det kun herhjemme jeg bruger den sådan næsten.

Nu var det så slet ikke min gamle cardigan indlægget skulle handle om. Det skulle handle om nyt tøj! Min søde veninde har været med til at starte denne her fantastiske hjemmeside Moodz op. De sælger lækkert tøj til super gode priser - henter primært deres tøj i Paris, Milano og London. De har også en Facebookside og Instagramside, hvor man kan følge med.
(Skal lige nævne det her er ikke et sponsoret indlæg men bare info, skulle du ha' en interesse i lækkert tøj til en go' pris)

Vi har jo 2 bryllupper vi skal til i år så jeg er ret så glad for, at have en veninde der lige kan guide mig. Nu jeg har fået nyt hår, er det måske noget helt andet tøj end min                   ikke-eksisterende-eller-hippie-vil-nogen-kalde-det stil, der skal til. Eller måske der findes noget finere hippieagtigt tøj?
Jeg har i hvert fald tænk mig, at tage hende med på råd.

Hvad stil har du? Har du en?

10 kommentarer:

 1. Ja! Jeg har en nogenlunde stram tøjstil, som skrevet her: http://www.birgitte-b.dk/2014/12/mere-om-tjstil.html - og den holder egentlig stadig, sådan ca. 80% af tiden. Kh. Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Wow:o) Det er godt gået, Birgitte:o) Tror måske min skifter jævnligt og så alligevel ikke, da jeg nok ikke har en stil som sådan:)

   Slet
 2. Helt klart: nyt hår kræver nyt tøj! Ingen tvivl om det, du har argumenterne hundrede procent i orden. Gsmle klude kan dig også sagtens gå, nogle af mine bedste ting har 10+ år på bagen. Det bliver de ikke mindre dårlige af!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih, tak for opbakning til køb af nyt tøj:o) Jeg er ret imponeret over min cardigan er blevet 10 år+ for den holder sig godt:o)

   Slet
  2. Jeg er med på den her. Any excuse will do. Nye klude kombineret med gamle, en stil kombineret med en anden. Alt kan gå - blot du kan lide det. Ps. lækker cardigan!

   Slet
  3. Tak Liv:o) Jeg elsker den cardigan:)

   Slet
 3. Det er skønt du kan få guidet hjælp til nyt i garderoben, og med 2 bryllupper samt "nyt" hår ny frisure, så fortjener garderoben nyheder/selvforkælelse.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, ik':o) Sikke dejligt I alle bakker op om nyt tøj. Så kan jeg købe det uden dårlig samvittighed!

   Slet
 4. Nyt tøj er altid godt, du behøver slet ikke at finde på en undskyldning ;-) 10 år er ret godt holdt af en cardigan, da strik jo nemt fnulrer. Men ellers kan jeg nemt finde ældre klude i mit skab. Og hvad så? Hvis jeg kan stadig kan lide tøjet, er jeg da ligeglad. Det er meget værre, når højt elsket tøj falder fra hinanden af slid og ælde. God fornøjelse med indkøb af tøj til bryllupsfest(er) :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Uh, ja det er slemt når noget af ens absolutte ynglings tøj eller sko 'dør':(

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...