9. marts 2016

Donering. Af hvad???

Af mit meeeeget lange hår. I dag har frisøren taget 30 cm af det og sender det så til der, hvor der laves parykker. Jeg viste ikke, indtil for ikke ret lang tid siden, at det overhovedet var muligt at donere sit hår. Hos vores frisør, LeKlip, nævnte de det her med hårdonering, da ungerne blev klippet for en månedes tid siden. Jeg har så gået og tænkt over, om ikke det var ved at være tid til, at der røg noget af mit lange hår af. Jeg har egentlig aldrig haft så langt hår her, så skulle liiiige tænke lidt over det.
I dag blev så dagen og det var egentlig rigtig dejligt med så drastisk en klipning. Det lettede og mit hår gror jo ud igen! Jeg har det jo også rigtig godt med, at kunne gi' til et godt formål.
Så her er mit nye look!

Kunne du finde på at donere dit hår??

Da jeg jo har sclerose kan jeg ikke rigtig donere blod. Mit hår kunne heldigvis godt bruges!

20 kommentarer:

 1. Jeg har helt kort hår, men ville ikke tøve med at donere. Kender flere der har brugt paryk ifm kræftbehandling.
  Blod ville jeg gerne, men jeg har desværre en del nåleskræk. Kh Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, blod får jeg ikke lov til, da jeg hele tiden har medicin i mig men mit hår tog de med glæde:o)

   Slet
 2. Fantastisk, og hatten af for det! Mig, spørger du?! Jeg duer desværre ikke til noget som helst hvad angår donationer fra egen krop. Altså for nu at tage det med håret, så har jeg ikke noget, der ikke minder om hø. Dvs. når jeg går til frisør og de kun skal tage det aller-mest nødvendige, så ryger ALT hvad der er vokset ud siden sidst. Og så er jeg meget kort... Og blod, siger du... Der er jeg lissom dig for dagligt medicineret til at man kan bruge det til noget som helst (stofskiftesygdom). Ud! Duer ikke, som man ville sige i et bestemt eventyr.
  Dit nye hår er pænt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak:o) Åh, du må noget af mit hår:o)

   Slet
 3. Hey hvor ser du bare knald godt ud Mette! *piiiiiiiiiiiift*
  Som dig, så er jeg heller ikke bloddonor. Ikke manglende vilje, tvært imod, men manglende godkendelse. Desværre. Jeg har endda en sjælden blodtype, men ak. Hvis jeg nogensinde lade mit hår gro langt - igen, og jeg så vælger at få det klippet kort - igen, så vil jeg donere. Ingen tvivl om det ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih, tak tak kære Liv:o) Jeg tænker, at nu behøver jeg ikke at gå til frisør i en 2 års tid. Og så kan jeg donere igen:)

   Slet
 4. Hvor er du blevet fin :-) Og nu pirker du til min dårlige samvittighed, for jeg burde virkelig undersøge, hvordan man bliver organdonor (og så blive det, altså).

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak kære frue:o) Du kan søge på nettet ang donorkort. Manden og jeg gjorde på nettet:) Donor må jeg nemlig gerne være:)

   Slet
  2. Er du så det - altså organdonor?

   Slet
  3. Ja, jeg har udfyldt formularen på nettet og har sådan et fint kort i min pung:) Det har manden også:)

   Slet
  4. Tak frue:o) Vi fik det altså først gjort sidste år så vi har kun været seje et års tid:o)

   Slet
 5. Det har jeg gjort 2 gange, det er tilbage til da jeg var langhåret. I dag er jeg korthåret, derfor er det ikke muligt mere.
  Jeg har donerkort, og det er alt, hvis det kan bruges.
  Jeg er ikke bloddoner, da jeg er blevet afvist, jeg er meget vanskelig at stikke. Den værste oplevelse var for 35 - 40 år siden, hvor der skulle en blodprøve til, der blev forsøgt i begge armhuler, på begge hænder, til sidst kom chefbioanalytikkeren og gjorde det i min fod. Det var den dag der blev skrevet i mine papirer, at jeg ikke kunne blive bloddoner, i dag er jeg glad for det, da opmærksomheden er skarp fra første forsøg ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor det klæder dig med det halvlange hår.

   Slet
  2. Tak:o) Sygeplejerskerne på scleroseklinikken er heller ikke altid så glade for mig, når de skal ligges drop hver 4 uge. Det kan godt tage 3-4 forsøg at finde en god blodåre:/

   Slet
  3. Sikke fint du også har doneret hår:) Jeg viste slet ikke man kunne indtil for en månedes tid siden:o)

   Slet
 6. Jeg er noget bagud, så hygger mig med dine indlæg i dag ;-)
  Hvor er du smuk Mette!

  Kh Lisbet

  SvarSlet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...