23. marts 2016

Milkshakes.

Åh,  vi nyder vores ferie.  Der bliver slappet af,  læst,  hygget og spillet skak. Nyhederne har vi set og oldefar bliver ved med at spørge, om vi kørte gennem Brussels på vej herover  -  vi bliver ved med at forklare,  at det gjorde vi ikke.  Han er 92 år så må man gerne spørge om det samme,  ik'!?
I dag kørte ungerne og jeg ud for at shoppe lidt. De havde lidt lommepenge fra mormor og farmor som brændte i lommen. Der er også denne her lækre milkshakebutik.  Jep, det eneste de sælger er milkshakes. De er så lækre og man vælger selv,  hvad der skal i.
Hvilken ville du vælge?? 

12 kommentarer:

 1. Lyder som en rigtig dejlig ferie. Håber ungerne fik brændt deres penge af :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Dorte. Jo, de fik handlet lidt:)

   Slet
 2. Hvor der det dejligt i for slappet af, læst, snakket, hygget, spillet kort, skak etc. Og der bliver plads til en Milkshakes, det er der behov for :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Milkshakes er det bedste:o)

   Slet
 3. Åhh, how very, very nice! Håber I nyder det, Mette (det lyder det til!) - og jo - når jeg bliver 92 så vil jeg helt sikkert spørge om alting en milliard gange, bare fordi det er tilladt! Go ahead, Oldefar :-). Ha' en fortsat rigtig skøn påske, Mette!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak tak:o) I må også ha' påsketastisk påske:)

   Slet
 4. Det lyder også skønt - og børnene ser glade og tilfredse ud :-)

  SvarSlet
 5. Lyder som alletiders ferie :-) Jeg er desværre en af de mere kedelige, når det kommer til milkshakes. Helt almindelig jordbær er fint for mig (er ret kræsen). Kh. Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. En jordbær milkshake er nu lækkert:) dem kan jeg også rigtig godt li':o)

   Slet
 6. Åh hvor 'cool' med en hel butik kun med milkshakes ;-) gad vide hvordan de skaber mersalg ... "you want a milkshake to go with that?"

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha ha:o) tænker ikke det er på mersalg de tjener deres penge:)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...