12. marts 2016

Dengang alle kiggede op!

Jeg er lige blevet færdig med denne her bog. Jeg ved ikke hvilken genre den skal placeres i eller om det er en uhyggelig, sørgelig, fustrende eller positiv. Den er vel egentlig lidt af det hele. Den er i hvert fald yderst underholdende og tankevækkende, synes jeg. For hvad nu hvis!?! Hvad nu hvis vi pludselg var i den situation som bogen handler om?

Noget er på vej mod jorden - Der er 2 måneder inden det rammer - Hvis det gør - Hvad gør du?

Jeg læste den ret hurtigt for den var fængende og jeg måtte hele tiden vide, hvad der nu ville ske. Det er unge mennesker vi følger men for mig kunne det for så vidt være gamle, middelaldrende eller børn vi fulgte. For historien er den samme på en måde og det er det der gør den fantastisk, synes jeg.

For hvad ville DU gøre??

6 kommentarer:

 1. Hmmmm.... Tror det er svært at sige før det sådan er rigtig aktuelt... Jeg ville bruge al min tid på at være sammen med mine børn, og lade dem vide, at de var meningen med alt af betydning i min tilværelse.....

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har du helt ret i, at vi ikke kan sætte os ind i en sådan situation før den er der. Jeg tænker også, at jeg umiddelbart ville være hos min mand og børn.

   Slet
 2. Min reaktion er, den bog tror jeg ikke jeg ville vælge, der er for meget science fiction over den, jeg vil hurtigt kører træt. Jeg er nok lidt mere navlebeskuende end lige det du beskriver der ;-) - Det behøver ikke være min egen, naboens, venindens, det kan også godt være en navne der befinder sig på et andet kontinent, bare det er mere realistisk end et eller andet fra en stjerne, eller noget andet fra det ydre rum.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej, hvor interessant du skriver ting fra det ydre rum og science fiction for det handler bogen ikke om overhovedet. Det er en bog om, hvordan verden reagerer ved at få at vide en meteor vil ramme jorden med høj sandsynlighed om 2 måneder. Ville du blive i vante omgivelser, eller rejse, stjæle og alt sådan noget. Jeg har vist skrevet en helt forkert forklaring, når du tror det:o)

   Slet
 3. Stjæle! Klart! I hvert fald stjæle hvert eneste øjeblik med mine kære :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha ha ha :o) Hvad ellers ville du stjæle?:) Jeg ville også stjæle tid med mand og børn:)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...