3. marts 2016

For 10 år siden var mit hår ikke så langt som nu!

Meget stærkt inspireret af bloggen Skøre Liv og hendes indlæg om, hvem du helst vil drikke kaffe med. Dit nuværende jeg eller dit jeg for 10 år siden? Jeg svarede, at jeg rigtig gerne ville drikke kaffe med dem begge på samme tid. Jeg kunne nemlig meget godt li' hende jeg var og det liv vi havde for 10 år siden. Jeg tror så tilgengæld, at jeg ville være chokket over hvor livet har bragt mig hen. For på 10 år er der sket ret så meget. En kronisk sygdom, et barn mere, et arbejdeskifte for både manden og jeg, en flytning - ikke bare ned ad gaden eller til en anden by men til et andet land.

Lad os kigge på 2006.......

- Manden arbejdede i et forsikringselskab i nord London og var på vej frem hurtigt.
- Jeg arbejdede 4 dage om ugen med børn.
- Fredag var min og prinsessepigens fridag og vi var faste kunder på Starbucks eller Costa Coffee.
- Prinsessepigen og jeg var også faste besøgende i Clown Town - et indendørs softplay.
- Vi boede i en dejlig lejlighed med en kæmpe altan i nord London, helt nøjagtigt Woodgreen.
- Lejligheden lå ovenpå en græsk ældre dames lejlighed. Hun så tv meget højlydt.
- Prinsessepigen skreg hver gang hun så hende og damen stak altid hovedet helt ned i klapvognen.
- Vores ynglings Take Away holdt op med at tage betaling for levering.
- Betød det mon vi fik mad derfra for ofte??
- Min mor kom på besøg en 3-4 dage ad gange ca. hver 3-4 måned.
- Vi tog til Danmark ca. 2-3 gange om året. 
- Vi var på vores sidste ferie uden sclerosen som følgesvend.
- Jeg havde kortere hår end lige nu.
- I december blev jeg gravid med mindstemanden.
- Vi fortalte det til alle juledag  - why wait!

Det her var første indlæg om det der med nu og dengang. Vil du ikke være med og skrive et indlæg selv? Der må stilles spørgsmål og enten svare jeg med det samme eller svarene bliver til indlæg helt for sig selv.

Hvad siger du? Er du med?

16 kommentarer:

 1. Kære, søde Mette! Tusind tak for æren, det var en SKØN overraskelse (og så på en TORSDAG!...)! Jeg tror, jeg er med! Jeg skal dog muuuuligvis tage lidt tilløb: anno 2006 var lidt af et anno horribilis: Vi lavede en big time-fejlflytning, som medførte at jeg udviklede en relativ heftig depression. Det er en meeeeget lang og lidt opløftende historie. Tør jeg?...

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, ja please tell please pretty please. Ked af det med depressionen og fejlflytningen selvfølgelig men håber du deler:o) Og det er da mig der takker for der skal nu skrives en del indlæg på MS Bloggen også, for du satte tanker i gang og fik trykket på de rigtige knapper. Jeg må ikke linke der men jeg må gerne nævne dig:o) Lad os håbe flere i blogland hopper på ideen:) Kram

   Slet
 2. Sikke et fint indlæg. Jeg vil helst ikke dele, da jeg gik gennem en skilsmisse i efteråret 2006 og det egner sig ikke til bloggen... Men ellers var jeg bare mere tynd dengang, stadig med kort hår og et helt andet arbejde ;-)
  Kh. Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. :o) Var det et meget anderledes arbejde end det du laver nu? Man deler kun, hvis man har lyst:o) Kram

   Slet
  2. Jo, jeg arbejdede i en produktionsafdeling, som eneste kvinde (og administrativ) med en chef og 15 håndværkere... I dag sidder jeg på et kommunalt kontor og arbejder primært mellem kvinder :-) og med kommunikations- og registeropgaver. Før var det både økonomi og personale. Kram

   Slet
  3. Wow, det er en forskel:o)

   Slet
 3. Jeg må sige, at der er sket en del omvæltninger i dit liv de sidste 10 år. Heldigvis også positive :-) Jeg synes ikke, der er sket det helt store i mit liv de seneste 10 år, men det er nok op og ned, og går man 10 år længere tilbage, skete der også en hel masse i en periode.

  SvarSlet
  Svar
  1. Havde du spurgt mig for 10 år siden, havde jeg nok ikke helt regnet med så mange kæmpe store forandringer. Men sådan er livet jo så uforudsigeligt:o)

   Slet
  2. Sjov idé og sjovt at læse dit indlæg og også kommentarerne. Tror jeg hopper med om lidt tid. Kram

   Slet
  3. Lyder godt Dorte:o) Nyd din ferie:)

   Slet
 4. Det bliver spændende - så jeg er helt sikkert med, glæder mig allerede til næste afsnit :-)
  Mon jeg så selv følger op, hm.
  2006 var kort før jeg igen gik ned med stress. Det skete i jan/feb. 2007. I sept. 2006 flyttede jeg ind i den lejlighed jeg bor i nu.

  SvarSlet
 5. Hvor vildt! På bare 10 år Mette. Tror nu, at alle vi der har fået børn de seneste 10 år, kan mærke en mega forskel på dengang og nu. Hverdagene bliver jo aldrig helt de samme. Men selvom der ikke er kommet børn til, så kan der ske ret meget på 10 år. Lige her og nu, kan jeg ikke huske hvordan mit liv så ud for 10 år siden. Kan ikke engang huske hvad jeg lavede i går ;-)
  Jeg glæder mig til at læse med - også hos de andre.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha ha:o) Nej, så er det op ad bakke, hvis du ikke kan huske hvad du lavede i går:o)

   Slet
 6. Tak for tilbageblikket - det er sjovt det der med at tænke på, hvem og hvordan man var engang. Kan være, jeg selv skal lave et indlæg engang. For 10 år siden så hverdagen nemlig helt anderledes ud - jeg studerede fx stadig og havde ikke mødt HDD endnu :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg hepper på et tilbagebliksindlæg:o)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...