11. marts 2016

Når der bliver sunget højt, meget højt!! (og lige til info er bil-billedet taget i indkørslen og ikke når jeg kører)

Jeg har hjulpet min neurolog i dag. Han holder konference for en masse læger i disse dage og skulle bruge en patient. Det blev så mig. Lige som sidste år og året før. Faktisk har jeg hjulpet de sidste 4 år. Det gør jeg gerne for tænk, hvis det hjælper på en eller anden måde. De er i hvertfald glade for jeg gider og det er da rart.
Nå, men egentlig var det noget om at synge, indlægget skulle handle om. Da jeg kom ud fra hotellet, var solen kommet frem så det var med solbriller på og musikken skruet op, jeg drønede hjemad. Jeg sang med på de sange jeg kunne og også på dem, hvor jeg ikke kendte teksten. Der var jo bare mig i bilen.
Bilen som hurtig blev varm og da jeg holdte ved et lyskryds, åbnede jeg vinduet lidt. Ved siden af mig holdte en mor og hendes to børn. De kiggede, jeg smilede mens jeg sang videre meget højt, jo jo det var 'in tune' men det var også meget højt. Sangen er en datterens ynglings og jeg vil kun afsløre det er en yngre mand der synger. Jo, jeg kender sangen for hun hører den jo hele tiden!
Stadig syngende går det nu op for mig, at moren og hendes to børn rent faktisk kan høre mig. Heldigvis skifter det til grønt lys!

Er det bare mig der skråler højt med på sange i bilen??


12 kommentarer:

 1. Haha, ja det er kun dig. Jeg plejer i hvert fald som regel at holde op, hvis jeg bliver opmærksom på, at andre kan se (eller værre: høre) mig ;-)

  PS: Jeg gætter på, at du sang Justin Bieber?

  SvarSlet
  Svar
  1. 'sorry' du gættede korekt:o) Nu har du muligvis også gøttet sangen. Gør det så ikke mindre pinligt, at det var ham! Plejer også at holde op tide men dt lykkes så ikke lige i dag:o)

   Slet
 2. Jeg tænkte også først Justin Bieber, men så njaaaaj..., jeg tror faktisk det var Christopher!!
  Rigtig god weekend!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ah 'sorry' du skulle ha' holdt ved dit første gæt:o) Rigtig go' weekend til dig:)

   Slet
 3. Så livsbekræftende at synge. Uanset hvad - og om vi kan eller ej. Jeg er sikker på at du har givet dem en bedre dag - hende moren og de 2 børn. Jeg synes du er cool - og din poncho ditto ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, jeg elsker min poncho, Liv:o) Den bliver brugt ofte:) Ja, at synge er skønt og de så da heller ikke forskrækkede ud, de tre i bilen. Lidt pinligt var det nu alligevel selvom jeg da godt 'can pull off a JB song':o)

   Slet
 4. Du er langt fra alene om det at skråle, jeg har altid gjort det, både sammen med mine forældre, da jeg selv fik børn og nu, det er så dejligt afslappende.
  Skidt pyt med dem der lyttede med, hvis de ikke kunne holde det ud, så kunne de jo bare lukke vinduet :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det har du ret i:o) Vi synger også alle når vi kører langt:) Eller måske det mest er manden og jeg og ungerne bare har høretelefoner på:)

   Slet
 5. Mange andre synger. Inkl mig. Det skal man ikke blive flov over. Jeg synger ikke engang rent ;) kh Birgitte

  SvarSlet
 6. Jeg skråler også gerne med på alverdens sange. Det er da kun skønt med godt humør og sang. Kram

  SvarSlet
 7. Jeg skråler også gerne med på alverdens sange. Det er da kun skønt med godt humør og sang. Kram

  SvarSlet
  Svar
  1. Lyder til jeg ikke er den eneste, der synger med:o)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...