14. marts 2016

'Her bor jeg, du kan kigge ind til mig, jeg sidder her på puden og trykker næsen flad mod ruden.....'

Lige der på Turnpike Lane boede vi. Lige der på Turnpike Lane tog vi prinsessepigen med hjem 3 dage efter hun kom til verden. Lige der på Turnpike Lane blev mindstemanden undfanget. Lige der på Turnpike Lane tog prinsessepigen sine første skridt. Lige der på Turnpike Lane fik jeg sclerose. Lige der på Turnpike Lane blev vi voksne.

En måned inden prinsessepigens 2 års fødselsdag og 2 måneder før mindstemanden kom til verden, flyttede vi fra Turnpike Lane. Vi flyttede til et lille hus med have i Edgware. Prinsessepigen fik et legehus i fødselsdagsgave.
Her boede vi i 5 måneder inden vi flyttede til Danmark.

Nu har vi boet i Danmark i snart 9 år. På 9 år er børnene blevet store og mormor skal ikke så langt, når hun vil se os.
For 10 år siden stod verden på vid gab - vi havde store planer og troede aldrig vi skulle bo andre steder end London. Jeg har hygget mig med, at kigge 10 år tilbage men har jo ikke helt kunne lade være med, at kigge på billeder fra for 9 år siden. For 9 år siden stod verden stadig på vid gab, det var bare med andre muligheder. Muligheder som vi så greb i stedet og så blev det sådan det blev.

For 10 år siden var der. For 9 år siden var her. I dag er vi lige der, hvor vi gerne vil være ligesom jeg synes vi egentlig altid har været lige der, hvor vi gerne vil være. Jo jo, med et sving her og der men vejen er jo oftest ikke helt lige.

Nå, det var så lige endnu et tilbageblik. Vi har hygget os herhjemme med, at kigge billeder. Ungerne elsker når vi snakker om dengang de var små. Altså, jeg synes jo stadig de er små. Jeg blev også helt bidt af det der med dengang og nu. Tak skøreliv for, at sætte den tankerække i gang.

Bare til info så er d. 14 marts en Tycho Brahe dag.

Hvad skal du så i dag?? Nu du ved det?

14 kommentarer:

 1. Selv tak, Mette! Og ganske forunderligt at høre om dengang og nu. Og, ja, ungerne elsker at høre historier fra da de var små, det er et skønt samtaleemne! Tak for turen ned ad Turnpike Lane :-)

  SvarSlet
 2. Det er vildt hvad der kan ske på 10 år. Man kan blive helt overrasket når man tænker tilbage. Kram herfra

  SvarSlet
 3. Det er vildt hvad der kan ske på 10 år. Man kan blive helt overrasket når man tænker tilbage. Kram herfra

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, ti år virker ikke som meget men alligevel sker der så meget på sådanne 10 år:o)

   Slet
 4. Tycho Brahes dag. Tsk tsk. Måske derfor jeg er sløj?! Jeg tør end ikke kigge 9-10 tilbage. Kan ikke helt huske hvad vi lavede i fredags ;-) Synes rigtig godt om din fortælling i kortform om Turnpike Lane. Ha en skøn TB-dag Mette. Kh. Liv

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det må det være, Liv:o) Håber du snart er ovenpå igen. Go' bedring og knus til dig:o)

   Slet
 5. Åh ja, verden så meget anderledes ud for 10-9 år siden. Også for mig.
  Men i dag har været med ny workshop i Kbh og sidder i toget hjem nu. Meget sent for mig at lande hjemme men heldigvis er det kun denne ene gang i denne uge. Kh Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Håber du kom godt hjem Birgitte:)

   Slet
 6. Det er hyggeligt at læse dine memory-indlæg! Jeg blev helt sikkert også inspireret til eftertænksomhed af Monster-mors indlæg!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja hun fik rigtig sat tankerne i gang :)

   Slet
 7. Dejlige minder du har berettet fra dengang - altså for 10 år siden.
  Det at trave en tur ned af Memory Lane er super hyggeligt. De små udsving/forhindringer der har været, skal ofte vendes til noget positivt, jeg vælger det, for ellers var der jo ikke alle de glæder, fra en svunden tid.

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi ser altid det positive:) det er den eneste måde vi kender:o)

   Slet
  2. Vi ser altid det positive:) det er den eneste måde vi kender:o)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...