6. marts 2016

Hun låste sig inde.

En lyserød nøgle ville prinsessepigen have elsket som lille. Alt lyserødt var det bedste. Det har ændret sig over årene og det er moren glad for. Pink er ikke min ynglingsfarve.
Nå, men nu skulle det egentlig ikke handle om farven pink men lidt om nøgler skulle det. Da vi i sin tid flyttede ind her, hvor vi bor, var prinsessepigen 2 år. Vi fik ikke taget nøgler til badeværelse og værelser ud af dørerne, for vi skænkede det ikke en tanke. Ikke før prinsessepigen låste sig inde på badeværelset. Et badeværelse uden vindue eller andre måder, at komme ind på.
Behøver jeg beskrive panikken der opstod hos manden og jeg? Den var stor og vi kunne et øjeblik - mulivis længere end det - ikke lige tænke klart.
Der var ingen åbning under døren så vi kunne be' hende, tage nøglen ud og skubbe den under døren. Tanken om, at de andre 3 nøgler fra de 3 værelser kunne passe til badeværlsesdøren, slog os slet ikke. I stedet, da vi kom ud af panic mode, snakkede vi gennem døren til prinsessepigen og pludselig drejde hun nøglen.....
Siden den dag, havde vi ingen nøgler i nogen døre og gæster fik badeværelsesnøglen udleveret, når de skulle bruge toilettet.

Nu har vi nøgle i badeværelset igen og ungerne har lært, at låse op og i.

Indlægget er lavet i samarbejde med Mejlshede.dk men ord og meninger er mine egne
- Se min reklame politik her 


4 kommentarer:

 1. Uhhh, den har vi endnu til gode, på trods af, at Mellemste Pode nogle gange bruger lidt lang tid på at låse toiletdøren op i sommerhuset. Til gengæld har JEG præsteret at smække mig inde på et værelse, som vi var igang med at istandsætte. Og der var så ikke håndtag indvendigt i rummet. Hvilket jeg glemte en aften, hvor jeg gik ind for at male mens Mand var til møde. SMÆK, sagde det, da døren faldt i bag mig. Det er så mange år siden, at vi kun havde Ældste Pode, som var sådan et 'jeg-vågner-hele-tiden-barn', så jeg gik jo lidt i panik over ikke at kunne komme potentielt vågen pode til undsætning. Så jeg måtte via noget nødråb fra vindue hidkalde en totalt fremmed på gaden nedenfor og få vedkommende til at ringe til Mand på mødet, som måtte køre hjem. Pænt pinligt. Godt, at jeres prinsesse kom ud i sin tid :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, der ville jeg så lige ha' panikket endnu mere. Godt fremmede var parat til at hjælpe:) Fik helt sved på panden på dine vejne.... Prinsessepigen var også barnet der stak ting i næse og slugte sten. Hun har så også fået mindstemanden til det så skadestuen var flittigt besøgt i deres helt unge år:o)

   Slet
 2. Det er en historie mange vil nikke genkendende til, tror jeg. Jeg har oplevet noget lignende, heldigvis var der en snarrådig storesøster, der løste udfordringen :-)
  Yngste har jo termin 18/4 - så bliver Otto snart storebror, yngste mener det bliver en lillebror (de har ikke fået bestemt kønnet) - hun magter ikke lyserødt, præcis som lyseblåt, hun afskyr disse farver præcis som velourstoffet. Bliver det en pige, så bliver det lilla, i alle mulige nuancer, der findes frem.

  SvarSlet
  Svar
  1. Godt storesøster kunne redde dagen:) Både prinsessepigen og mindstemanden blev puttet i lilla som små:o) Faktisk har mindstemanden en lilla t-shirt på i dag:) Hans eget valg!

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...