23. december 2015

Sådan her kunne det se ud i vores have til sommer....

Hvis manden får sin vilje og konen ser fornuften i det. Det er ikke noget der sker ret ofte og jeg kan faktisk ikke liiige nævne sådan på stående fod, hvornår det sidst skete. Altså gode ideer er vi vildt gode til at få, fornuften sejre som regel for os begge. Lige denne her ide eller måske jeg rettere skulle kalde det en mulighed, opstod fordi vi snakkede om robotstøvsugere. Vi googlede, tjekkede priser og hjemmesider og så poppede der denne her robotplæneklipper op her. Interessant.....
Ikke at vi har en kæmpestor have som sådan og så alligevel. Der er græs stort set over alt så måske det ikke er den dummeste og mest ufornuftige ide vi har fået. Måske vi endda kunne få en flottere græsplæne ud af sådan en robotplæneklipper. Vi ville i hvert fald helt sikkert slå græs noget oftere og det holder vel plænen noget pænere eller hva'?
Nå, men nu er ideen plantet hos, det er snart januar og der plejer vist at være noget udsalg der. Så det må vi kigge på i det nye år og vi er forøvrigt gået helt væk fra robotstøvsuger ideen. Vores hus er for lille og har for mange ting til det ville være en ide med sådan en. Den har måtte vige pladsen for robotplæneklipperideen.

Indlægget er lavet i samarbejde med vs-skovoghave.dk men ord og meninger er mine egne
- Se min reklame politik her 

4 kommentarer:

 1. Ideer og drømme er altid dejlige at have, uanset om der så kommer noget ud af det i sidste ende!
  Kærligst, mig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er så dejligt med drømme og ideer:o) Mange julekram herfra:)

   Slet
 2. Vidunderligt at have ideer/drømme/ønsker. De er med til at fantasien kan få frit spillerum, så skidt pyt med virkeligheden, "guleroden" er skønt at følge.
  Ønsker dig og din familie en dejlig jul
  Glædelig jul fra mig til dig.

  SvarSlet
 3. Mange tak og i lige måde:o)Ja, vi elsker at drømme:)

  SvarSlet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...